Kako vrijeme prolazi, tako Bihter i Behlul padaju sve dublje u zatvoreni krug opasnosti. Dok Behlul nastavlja svoj lov na dokaze o zabranjenoj ljubavi, Adnan doznaje istinu o Katji koju mu nisu rekli.

129.-130.ep - 17. kolovoza
Kako vrijeme prolazi, tako Bihter i Behlul padaju sve dublje u zatvoreni krug opasnosti. Behlul otkriva da je mademoiselle nadomak sefa. Izlaže se svim mogućim opasnostima ne bi li se dokopao dokaza koje posjeduje mademoiselle. Dok Behlul nastavlja svoj lov na dokaze o zabranjenoj ljubavi, Adnan doznaje istinu o Katji koju mu nisu rekli. Firdevs misli da je izgubila Četina Ozdera te pod tim izgovorom odlazi vidjeti Bihter. Obračun kćeri i majke završit će novom svađom.

GLEDALI STE

121.-122.ep - 13. kolovoza
Bihter ne odustaje od Behlula te povlači zadnje poteze, no zbog neopreznosti opet pada u središte pozornosti. Obitelj Zijagil slavi Nesrinino vjenčanje ne znajući da na drugome dijelu grada padaju novi dogovori. Bihter ulazi u trag Beširovoj tajni. Behlul uvjerava Bešira da se drži obećanja koje mu je dao, Bihter ga ucjenjuje s Nihal. Adnan samo što nije pokrenuo tužbu protiv Hilmija Onala za nanesenu štetu, a Behlul strahuje da će Hilmi na suđenju iznijeti dokaze o svojim tvrdnjama. No ne strahuju samo Bihter i Behul od svojih mračnih tajni, strahuje i Firdevs. Behlul odlazi k Pejker ne bi li došao do informacija, no njezina oštra reakcija tjera ga da se povuče.

123.-124.ep - 14. kolovoza
Bihter doznaje da Nihal želi prirediti iznenađenje za Behlulov rođendan te ponovno pokušava zadobiti njezino povjerenje. Firdevs strahuje da će Bihter i Behlul obnoviti romansu te pokušava svoje sumnje prenijeti na Nihal. Ona svoje sumnje iznosi Behlulu, ali se povlači nakon Behlulove oštre reakcije.

125.-126.ep - 15. kolovoza
Usprkos tomu što je Bihter svjesna svih posljedica, Firdevs uviđa da ona neće odustati od Behlula, ali je ostavlja da se prepusti sudbini. Behlul se sve više približava Nihal i žali što je pokleknuo pred Bihter. Bihter ponovno biva razočarana uvidjevši da se Behlul sve više udaljava od nje te se ponovno prepušta Adnanu. U Zijagilovoj vili ubrzano teku pripreme za vjenčanje. Što je vjenčanje bliže, to je mademoiselle teže podnosi šutnju. Čim skupi sve dokaze o zabranjenoj ljubavi, svoje će sumnje objelodaniti pred svima. Pejker zadnji put upozorava Behlula na nevolje koje bi ga mogle pogoditi.

127.-128.ep - 16. kolovoza
Behlulov rođendan ne počinje lijepo, ali iznenađenje koje mu je priredila Nihal potpuno mijenja ugođaj zabave. Bihter uspijeva u svojoj igri i nagovara ga na susret. Behlul se jako naljuti na Bihter. Za vrijeme rođendanske zabave Adnan odlazi na tajni susret sa Saitom te je pod snažnim dojmom onoga što doznaje. Istina koju Firdevs krije od Četina Ozdera izlazi na vidjelo pri susretu s Pejker. Od straha da ne izgubi Četina Ozdera, Firdevs priprema odgovor na njegovu prosidbu. Bihter i Adnan prije odlaze s tuluma, ali za Nihal i Behlula zabava i dalje traje. Večer koja je za njega ružno počela potpuno mijenja ugođaj Nihalinim iznenađenjem. Behlula proganja grižnja savjesti i osjećaj krivnje te prvi put izjavljuje Nihal svoje osjećaje. Bešir koji jedino želi da Nihal bude sretna donosi konačnu odluku o skrivenim dokazima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju