Behlul i Bihter odupiru se zabranjenoj ljubavi, ali čežnja samo razbuktava ljubav i nakraju se ona, zabranjenom strašću, otima kontroli.

41.ep - petak 15. lipnja
Behlul i Bihter odupiru se zabranjenoj ljubavi, ali čežnja samo razbuktava ljubav i nakraju se ona, zabranjenom strašću, otima kontroli. Dok g. Adnan rođendansku proslavu namjerava zatvoriti svojom ljubavi za Bihter, ona više ne može vladati svojim potisnutim osjećajima. Istovremeno Behlul se previja u boli beznađa zabranjene ljubavi i nađe se oči u oči s velikim iznenađenjem. Gđa Deniz planira kako će gđu Firdevs, koju je potajice odvezla u bolnicu, uvesti u kuću tako da je nitko ne vidi. No taj će problem zbog neočekivanoga razvoja događaja sve više rasti. Veliki natječaj ponovo dovodi holding Zijagil i g. Hilmija u pozicije protivnika. Hilmijeva odluka da iskoristi Nihata kako bi postigao svoj cilj i postigne novu pobjedu na natječaju zakomplicira stvari. Za to vrijeme g. Adnan suočava se sa skrivenom istinom što razbukta nadmetanje između njega i Hilmija. G. Adnan želi g. Hilmiju održati lekciju koju neće moći zaboraviti pa priprema igru koja će sve šokirati.

GLEDALI STE:

37.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Bihter shvaća da sama sebi više ne može lagati. Prepusti se trenutačnoj slabosti i nađe se u plamenu zabranjene ljubavi. U noći u kojoj je Behlul nestao, Elif pomisli da je vara s nekom od svojih bivših ljubavnica i vraća mu prsten. Pripitoga Behlula od raskida zaruka više zanima kako će Bihter priopćiti ono što ni sam sebi nije mogao priznati. G. Adnan od Behlula zahtijeva da hitno ispravi pogrešku koju je počinio s Elif. Za to vrijeme Bihter se upušta u posredovanje.

38.ep - utorak 12. lipnja
Gđa Firdevs odlučna je u namjeri da premosti sve zapreke u preuzimanju potpune vladavine u kući. Ovoga puta dokopa se vrlo moćnog aduta. Gđa Firdevs planira upotrijebiti taj adut kako bi potpuno promijenila odnose u kući. Događaji koji se odvijaju iza zatvorenih vrata privlače i Pejkerinu pozornost. Pejker se počinje raspitivati o razlozima Bihterina pokoravanja Firdevs, što samo pojača Bihterin nemir. Bihter, zajedno s Behlulovim tajnim utočištem, otkriva i njegovo sasvim drukčije lice.

39.ep - srijeda 13. lipnja
Behlulova i Bihterina strast razbuktavaju zabranjenu ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil. Behlul pozove Bihter u atelje, ali se s Adnanovim dolaskom prepadne i teško skrije istinu. Firdevs ne gubi vrijeme i odigra veliki adut protiv gospođe Deniz.

40.ep - četvrtak 14. lipnja
Gospodin Hilmi koji se time domogao velikog aduta uspijeva iskoristiti situaciju i prosuti otrov na Zijagile i Firdevs. Taj događaj pokreće veliko nadmetanje između Adnana i Hilmija te poremeti ravnotežu i time baci sjenu na Pejkerin i Bihterin odnos.