Kako se natjecanje ´Stella´ bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane.

Kako se natjecanje ´Stella´ bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane.

Lanu muče posljedice njenih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Jedina utjeha joj je Mićo, koji očito u njoj vidi nešto dublje ispod savršene slike koju se trudi pokazati ostalima.

Lana se sve teže nosi s time i istresa se na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznat. Usputno otkriće na audiciji iz temelja će potresti Elu. Suočava se s bolnim podsjetnikom na dio svoje prošlosti koji je i dalje proganja. Nesretna i očajna utjehu traži u Lani, ali ona donosi odluku koja će Elu dovesti do ruba živčanog sloma…

Jagoda i Franjo se ponovno zbližavaju i ona se odluči vratiti kući. Dok Franjo i Jasmina misle da će joj obiteljska atmosfera goditi i pomoći da lakše dočeka operaciju, ona samo želi zadnje trenutke života provesti s najmilijima.

Ne propustite niti ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV nove zaplete u životima omiljenih junaka koji će vas u desetoj epizodi spektakla ’Stella’ zabaviti plesom i odličnim odabirom poznatih melodija!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju