Jasmina i Kristijan sve više uživaju u svojoj zaljubljenosti, koristeći svaki slobodan trenutak da provedu zajedno.

7.ep - 27. listopada

Jasmina i Kristijan sve više uživaju u svojoj ljubavi, koristeći svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. U jednom od takvih susreta zatiče ih Gavran, a njegova pojava uzruja Kristijana. Postaje očito kako se njih dvojica poznaju od prije, i kako se nisu razišli u najboljim odnosima.

Lana slučajno otkriva kako su ona i Ela pred bankrotom. Neplaćeni računi su se nagomilali i prijete im ovrhe. Iako Ela nastoji umanjiti ozbiljnost situacije govoreći kako će se ona za sve pobrinuti, Lana shvaća kako im je jedini izlaz novčana nagrada koju donosi pobjeda u ´Stelli´. Odlučna da se dodatno osigura prije finala, smišlja pakleni plan kako da se riješi konkurencije. Orsat priznaje Kiki što osjeća prema njoj. Iako je ona i dalje u grču zbog svoje prošlosti, ipak pristaje njihovoj romansi dati šansu.

Franjo se odlučuje ispričati Neri zbog šoka i straha koji joj je prouzročio svojim nespretnim pokušajem pljačke. Razgovor s njom dodatno mu potvrđuje sumnje kako stvari u pekari nisu onakve kakvima se čine, pa se odlučuje zaposliti kod Martina kako bi ga mogao držati na oku.

Lanine spletke su urodile plodom. Ostala je bez konkurencije, ali i Matije, jedinog prijatelja kojeg je imala na ´Stelli´. Iznerviran njezinim beskrupuloznim ponašanjem Matija je ne želi više vidjeti, a Lana polako shvaća da je cijena koju plaća za pobjedu možda prevelika. Pokušava barem na kratko zaboraviti na stres u omiljenom kafiću, ali tamo doživljava novo poniženje. Utjehu nalazi u piću i razgovoru s jedinom osobom za koju se čini da je razumije – Marijom Brautom. Nakon nekoliko čašica ohrabrenja, Lana odlučuje Brautu dati do znanja da ga ne doživljava samo kao mentora, ali njezin će potez imati puno ozbiljnije posljedice nego što misli…