Glazbeno-dramski spektakl ´Stella´ u potpunosti je osvojio srca gledatelja koji s nestrpljenjem iščekuju uzbudljivu posljednju epizodu! Rasplet velikog finala ´Stelle´ sve je bliže i bliže, a uzbuđenja, neizvjesnosti, pjesme i plesa neće nedostajati.

U posljednjoj epizodi serije Jasminina izvedba ´Čarolije´s Halidom Bešlićem sve će gledatelje ostaviti bez daha!

Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade. Već sutra bi mogli zakazati termin za Jagodinu operaciju, i to joj daje dodatnu snagu i motivaciju da zablista na pozornici.

Lanino uzbuđenje zbog nastupa pred Alešem naglo splasne kad ga upozna, jer on je daleko od vrhunskog profesionalca kakvim ga je smatrala. Gavran je u nezavidnoj financijskoj situaciji, nema dovoljno novca za glavnu nagradu i honorare koje je obećao žiriju. Valerija to odluči iskoristiti i daje mu primamljivu ponudu. Odreći će se svog honorara ako joj omogući da nastupi prije Jasmine, jer joj želi ukrasti ´Čaroliju´.

Finale je počelo, a nestrpljiva Ela ne može dočekati da ode jer želi biti uz Lanu. Uz Valeriju i Kiku, gosti večeri su Natali Dizdar i Halid Bešlić. On je bio Amarovo iznenađenje za Jasminin nastup, a njihova izvedba ´Čarolije´ samo je potvrdila njezin status favorita.
Kristijan želi Jasmini objasniti zašto nastupa s bendom, ne želi da nešto krivo pomisli. Ne može je dobiti na mobitel, i događa se ono čega se najviše bojao. Jasmina je zatečena kada ga vidi na pozornici, osjeća se izdano. Kristijanov nastup jednako je iznenadio i Gavrana, koji misli kako je napokon dobio priliku da se zbliži sa sinom.

Ne propustite neizvjesno finale glazbeno-dramskog spektakla ´Stella´ ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju