Obožavatelji serije žele da im Sveto pjeva na svadbi

Najgledanija serija ''Kud puklo da puklo'' jako je popularna i na društvenim mrežama, a ove nedjelje posebno veliki interes izazvao je objavljeni dio iz epizode u kojoj Sveto Tepavac snima spot.

Naime, Sveto je odlučio zaraditi koju kunu i prijavi se na oglas u kojem se traži bend za svadbu. On postaje pjevač, Diana svira sintesajzer, a Josip je zadužen za snimanje svadbe. U improviziranoj sali u boravku snimili su spot, a taj spot u nedjeljnoj epizodi popularne serije na Novoj TV pogledalo je više od 747 tisuća gledatelja*, te gotovo 50 tisuća pogleda na Facebooku.Na Facebooku stranici popularne serije koja broji više od 34 tisuće fanova, ovaj isječak postao je pravi hit te je spot lajkalo više od 1900 ljudi, a sa svojim prijateljima video je odlučilo podijeliti njih čak 170 te ovim brojkama koje iz trenutka u trenutak rastu, video sa Svetom Tepavcem ostvaruje rekord na stranici.

Zanimljivo je čitati i neke od komentara ispod objavljenog spota, stoga izdvajamo neke od komentara obožavatelja serije: Ako budem se opet udavala, ima da mi Sveto pjeva! Jučerašnja serija odlična, a Sveto fenomenalan! Nasmijala sam se do suza / I da smo doživili da će Sveto obavit pos'o bolje od Stavrosa Neka ga. / Ovo je najbolja epizoda. Suze mi još idu. Predobro. Sveto i Damir kraljevi / Kad meni moje 2-godišnje dijete kaže da ja idem peglati, a da pustim NJU da gleda Svetu kako pjeva, onda Vam stvarno ne trebam reći koliko nam se VIS odnosno Sveto Tepavac uvukao pod kožu!Sveto, kojeg u seriji utjelovljuje sjajni Žarko Radić brojne je obožavatelje zadivio pjesmom ''Dio puta tvog'', koju inače izvodi Jasmin Stavros, a kako će se dalje razvijati karijera njegovog benda ‘’VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix’’ vidjet ćemo u novim epizodama popularne serije Kud puklo da puklo.

*Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: 19.travanj, 2015.
Ciljna skupina: 4+