Našeg poznatog glumca Slavena Knezovića imali smo prilike dosad vidjeti u raznim ulogama kako kriminalaca, tako i inspektora, a od ovog tjedna ponovno će uskočiti u policijsku uniformu, ali u Oštrovcu!

Inspektor Rakić, kojega utjelovljuje Slaven Knezović, strogi je gospićki inspektor u vječnom nadmetanju s kolegom iz stanice. Lovi Srećka (Saša Anočić) već godinama zbog čega neće birati sredstva da ga se napokon dočepa kad shvati da je u Oštrovcu. Prilično je tvrdoglav i ustrajan, a napravit će sve da obavi svoj zadatak, velikim dijelom i tjeran tom konkurencijom s kolegom iz Gospića. Jedino čega se plaši je da kao policajac ne bude osramoćen.

No, Slavenu nije prvi put da oblači uniformu te ističe: „Igrao sam već i kriminalaca i inspektora pa mi je to blisko, a sada sam se obračunavao sa svim pojavama kriminala u Oštrovcu“.

Hoće li inspektor Rakić uspjeti stati na kraj kriminalu, to ćemo tek otkriti u narednim epizodama omiljene serije. „Zaista sam uživao na setu, ekipa je super, a moja uloga je zanimljiva i dobro napisana, pa samim time daje mogućnost da se dobro odigra“ komentirao je Slaven svoje iskustvo sa seta te dodao kako je jako zadovoljan i pun dojmova.

Hoće li inspektor Rakić uspjeti konačno uloviti Srećka te koliko stopu kriminala će izmjeriti u Oštrovcu – ne propustite pogledati u omiljenoj seriji 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom!