Neočekivani događaji i nevolje koje se redaju povećavaju napetost među svima. Sve to nagovještava da nastupa vrijeme puno međusobnih sukoba.

66.ep, ponedjeljak 8. travnja

Berzan aga ponovno zaprijeti Boranu i njegovim najmilijima. Dilaver dolazi kod Džereninih roditelja. Sila čeka Borana u restoranu, no ne zna da za drugim stolom sjedi Berzan. Berzan pristupi Sili. Baš u taj tren dolazi Boran. Sila je u šoku, jer je Berzan spreman na sve.

Sila i Boran su dugo bili strpljivi i šutke se nosili sa svim opasnostima. Međutim situacija se promijenila i sada se počinju događati prilično zastrašujuće stvari.

Šivan kaže Ajše da ju je Husejin ostavio. Zeliha odluči doći na ročište i susresti se s Berzanom te naplatiti mu dugove. Svi žive u iščekivanju Berzanove osvete, ali Zelihin potez Berzana dovede u životnu opasnost.
 

67.ep, utorak 9. travnja

Zeliha prijeti Berzanu s pištoljem. Unatoč svemu Boran uspije nagovoriti Zelihu da ne puca u Berzana. Posve je jasno da Berzan neće mariti za zakonske zapreke. Boran shvaća da ga Berzan želi uvući u nemilosrdni sukob. Unatoč tomu, počinje sumnjati u ispravnost svoje borbe. Boran gubi strpljenje, a dvojba koju proživljava sve ga više čini zlovoljnim. Ta situacija neupitno se odražava na njegov odnos sa Silom.

Neočekivani događaji i nevolje koje se redaju povećavaju napetost među njima. Sve to nagovještava da nastupa vrijeme puno međusobnih sukoba. Džeren je pod veliki pritiskom, govori Dilaveru da ne može nastaviti s njim. Berzan joj je rekao da će ubiti Dilavera, ako mu ne popusti na suđenju. Džeren zbog svega ostavlja Dilavera.

 

68.ep, srijeda 10. travnja

Posve je jasno da Berzan neće mariti za zakonske zapreke. Boran shvaća da ga Berzan želi uvući u nemilosrdni sukob. Unatoč tomu, počinje sumnjati u ispravnost svoje borbe. Boran gubi strpljenje, a dvojba koju proživljava sve ga više čini zlovoljnim. Ta situacija neupitno se odražava na njegov odnos sa Silom.
 

69.ep, četvrtak 11. travnja

Neočekivani događaji i nevolje koje se redaju povećavaju napetost među svima. Sve to nagovještava da nastupa vrijeme puno međusobnih sukoba. Berzan ne propušta nijednu priliku te se ovaj put sprema na neočekivani potez koji će iznenaditi Borana.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju