S jedne strane još jedna djevojka pada kao žrtva običaja, a s druge strane Firuz doživljava infarkt zbog svađe sa Silom oko djeteta. Firuz i Sila su sami u sobi.

30.ep

FIRUZ AGA DOŽIVIO SRČANI UDAR

S jedne strane još jedna djevojka pada kao žrtva običaja, a s druge strane Firuz doživljava infarkt zbog svađe sa Silom oko djeteta. Firuz i Sila su sami u sobi. Firuz traži Silinu pomoć. Sila je iznenađena, ali shvaća ozbiljnost situacije i daje Firuzu lijekove. Dok mu pokušava pomoći, doziva u pomoć, a Kevser i ostali zabrinuto pohitaju do njih. Silu jako rastuže Kevserine optužbe. Firuza hitno odvoze u bolnicu. Hasana su potpuno uništile proživljene nesreće i luta ulicama. Serhat stiže na mjesto događaja i baca se u potragu za Hasanom, a kad ga ne može naći, zove Džihana. Hasan se pak povjerio Boranu i ovaj ga vodi tužiocu. Firuz dolazi k sebi.

Na povratku kući Sila se zabrine za njega i odlazi k njemu. Ondje je ponovno dočekaju Kevserine optužbe. Džihan vjeruje da ga je Boran prijavio i priprema se na osvetu. Sila odlazi u tvornicu kako bi vidjela napredak u radu i pripremila sve za sastanak s gostima iz Istanbula. S Boranom dogovara večeru. Dok s uzbuđenjem čeka goste, začuje vrisak radnika. Izlazi iz ureda kako bi vidjela što se događa i u čas je okruže plamen i dim. Kad Boran stigne u tvornicu, nalazi sve vani u panici, osim Sile. Šokiran, trči prema plamenima koji izbijaju iz tvornice.