Murat je saznao što se dogodilo u prošlosti te je odlučan u nakani da se razračuna s obitelji Gendžo.

82.ep, ponedjeljak 6. svibnja

Pleme Oruč odlučno je u nakani da izvrši smrtnu presudu nad Zelihom. Ta situacija uznemiri i Borana i Berzana. Neočekivani događaji još jedanput bivaju razlogom njihova sukoba, no njih dvojica ovaj put imaju isto mišljenje.

83.ep, utorak 7. svibnja

Narin se zbližava s djevojčicom koja živi u domu. Murat se želi sastati s Boranom. Abaj i Boran istražuju sve o kobnom požaru u kojem je poginula jedna obitelj. Dželil laže Bedar da je s Osmanom, dok je ustvari na gradilištu. Bedar i dalje sumnja na Dželila. Saznaje da Osman nije u Midjatu nego na selu. Bedar je zabrinuta. Berzanovi ljudi pronašli su Zelihino sklonište. Boran i dalje istražuje sve o Muratovoj obitelji. Zeliha je zasada na sigurnom. Abaj se i dalje zbližava s Feridinom obitelji. Berzan se također sastaje s Muratom. Murat priznaje Berzanu da je dobio puno novca.

84.ep, srijeda 8. svibnja

Zeliha je nestala. Sila misli da Berzan ima svoje prste u tome. Međutim Berzan piše pismo Zelihi u kojem joj se ispričava za sve grijehe. Boran digne sve na noge. Bedar i dalje sumnja na Dželilovu nevjeru. Berzan odluči pomoći Muratu. Nakon toga Berzan odluči posjetiti Borana. Silu stalno netko uznemirava s pozivima. Ona ne zna da je na drugoj strani Esma. Boran i Berzan su na ratnoj nozi. Obojica poduzimaju mjere opreza kako bi spremno dočekali napad. Boran i dalje traži Zelihu. Međutim Boranu opasnost ne prijeti samo od Berzana. Murat je saznao što se dogodilo u prošlosti te je odlučan u nakani da se razračuna s obitelji Gendžo. Povrh svega, Esma koja je pobjegla iz bolnice i došla u Mardin kreće u ostvarenje novoga plana kojim će nauditi Sili i Boranu.

85.ep, četvrtak 9. svibnja

Berzan govori svom čovjeku da je pritisnuo Silu da uvjeri Borana agu da odustane od sukoba. Međutim ona nije uspjela te Esma smišlja pakleni plan, odlučna je uzeti Bedirhana. Esma krivi Silu za sve što joj se dogodilo u životu. Firuz aga nije siguran da se Sila boji Ksaver te da će Boranu reći istinu. Sila mu za doručkom kaže kako Boranu neće reći što je čula samo zato da ga ne rastuži. Berzan na ulici spazi Esmu. Berzan je dovodi kući te razgovara s njom o suradnji. Berzan zaprijeti Boranu te mu kaže da će skupo patiti. Murat ulazi u Boranovu kuću te zarobi Ajše i prisloni joj pištolj na čelo. Firuz aga pred svima priznaje istinu o Muratovoj obitelji. Dilaver spazi Esmu i Berzana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju