Dok se Boranova borba za život nastavlja, oni zbog kojih je u takvoj situaciji uspijevaju pobjeći. Međutim sve će se promijeniti zbog nesporazuma koji je nastao između Ahmet-age i plaćenog ubojice.

48.ep, četvrtak 7. ožujka

Dok se Boranova borba za život nastavlja, oni zbog kojih je u takvoj situaciji uspijevaju pobjeći. Međutim sve će se promijeniti zbog nesporazuma koji je nastao između Ahmet-age i plaćenog ubojice. U toj situaciji pokazat će se hoće li zlikovci uspjeti zataškati svoje nedjelo ili će sami sebe dovesti u nevolju. Sila je shvatila da je osjećaji nisu prevarili. Boran kojeg je hranila vjerom i ljubavlju napokon se probudio. Svi su radosni zbog toga, ali liječnikovo objašnjenje otvara nova pitanja. Boranu neće biti lako prebroditi nevolje koje su se dogodile.

GLEDALI STE

45.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Oni koji ne mogu podnijeti to što Boran slijedi put koji smatra ispravnim, još jedanput kreću u akciju i smišljaju podli plan. Iako toga nije svjestan, Boran je već postao meta. Sila je suočena s teškom odlukom. Ili će se odreći holdinga koji su uz puno truda osnovali njezini voljeni ili će otići u Istanbul i preuzeti kontrolu nad poslom znajući da će se Boran tomu protiviti. Donošenje te odluke stvara veliku napetost između Sile i Borana. Ubojica kojeg je unajmio Ahmet-aga nastavlja slijediti Borana te čeka priliku da obavi svoj zadatak, ali da pritom ne pobudi sumnje.

46.ep, utorak 5. ožujka

Ubojica kojeg je unajmio Ahmet-aga nastavlja slijediti Borana te čeka priliku da obavi svoj zadatak, ali da pritom ne pobudi sumnje. Nakon neočekivanih događaja Boran pomišlja da je Silin i njegov odnos ušao u slijepu ulicu. Pretpostavlja da će odluka koju donosi u tom trenutku ostaviti dubok trag na njihov brak, no nije svjestan da će njegova odluka imati katastrofalne posljedice i na živote svih u njihovoj okolini.

Nakon što začuje pucnjeve tijekom telefonskog razgovora s Boranom, Sila izludi od straha. Sigurna je da mu se dogodilo nešto loše. Bespomoćna je i jako pati zato što ne može doći k njemu i biti s njime.

47.ep, srijeda 6. ožujka

Svaka minuta od životne je važnosti za Borana, a on leži daleko od svojih voljenih. I baš kad su svi počeli tražiti Borana, pročuje se loša vijest. Iako nitko ne želi govoriti o tome, svi će morati prihvatiti činjenicu koja će ih duboko potresti. Iako to ne želi priznati, Sila je sve više shrvana zbog straha da će izgubiti Borana. Međutim dogodi se nešto toliko očaravajuće da se cijela situacija iznenada promijeni. Iako Boran to ne čuje i ne vidi, Silina se situacija posve promijenila. Sve što je učinila vjerujući u Boranov oporavak dovoljno je da se svi pokrenu.