Dilaver ima čudan osjećaj o Berzanu te to kaže Boranu. Dilaver je okrenuo novu stranicu u svom životu. Dilaver i Džeren su odlučili ostati zajedno.

78.ep, ponedjeljak 29. travnja

Firuz-agina tajna koju je godinama čuvao biva otkrivena, i to osobi kojoj će to najteže pasti i koja će se prilično zbuniti kada prvi put čuje da je njezina prava obitelj ubijena.  Boran, koji ocu vjeruje više nego ikomu, saznaje da je njegov otac bio razlog pokolja te biva posve shrvan.

79.ep, utorak 30. travnja

Berzan zbog ljubavi prema Zelihi počinje slijediti Boranov put. I baš kao što je Boran to učinio zbog Sile, i on je spreman odustati od svoga statusa age. Svi, uključujući i Borana, počinju misliti da se promijenio. No koliko se nečiji karakter uistinu može promijeniti?

80.ep, srijeda 1. svibnja

Boran je siguran da njegov otac skriva istinu te radi pritisak na njega kako bi saznao zašto to čini. Bespomoćni Firuz-aga odluči reći što se dogodilo, no zbog Boranove reakcije počinje dvojiti što učiniti.  Ili će sinu reći sve i tako se riješiti velikog tereta tajne, ili će mu lagati i razočarati ga.

81.ep, četvrtak 2. svibnja

Berzan priča s Boranom o Zelihi te mu kaže da se neće miješati u njegovo nastojanje da ostvari dobar odnos sa Zelihom. Džeren je oduševljenja Mardinom. Dilaver ima čudan osjećaj o Berzanu te to kaže Boranu. Dilaver je okrenuo novu stranicu u svom životu. Dilaver i Džeren su odlučili ostati zajedno. Narin odlazi raditi u Silinu školu kao knjižničarka. Uzbuđena je radi toga. Bedar na ulici susreće Zarife, ženu iz Dželilove prošlosti. Bedar muči što se Dželil uvijek prisjećao Zarife, koja se sada vratila u grad. Bedar misli da se Dželil potajno viđa sa Zarife.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju