Berzan je spreman riskirati sve da bi saznao gdje se nalazi Zeliha. Nastavlja činiti nezamislive stvari te iskoristivši njegovu slabost, stjera Dilavera u kut.

58.ep, ponedjeljak 25. ožujka

Berzan ne preže ni pred čim kako bi došao do Zelihe. Pronalazi Zejnepinu kuću, no na ulazu ga dočeka Šivan. Berzan zapovijedi da se Šivan upuca. Za to vrijeme Zejnep, Boran i Zeliha su na brodu. Boran objasni Zejnep da se više ne smiju viđati. Zeliha se sastaje s ocem na brodu. Sila ne zna što se događa te proživljava teške dane zbog sumnje koja je nagriza. Sigurna je da Boran nešto skriva od nje. Sila odlazi od kuće kako bi donijela odluku vezanu uz budućnost svog odnosa s Boranom. Želi neko vrijeme biti sama. To u potpunosti izludi Borana. Pretpostavlja da Berzan neće propustiti priliku da ostvari svoj cilj i nije jedini koji to pretpostavlja. Međutim ta odluka dat će prednost Berzanu u sukobu s Boranom. I Boran i Berzan kreću u potragu za Silom koja je sama i nezaštićena. Berzan saznaje od Esme moguće lokacije Sile.

59.ep, utorak 26. ožujka

Dilaver pokušava saznati gdje je Sila. Umu se želi vratiti u Mardin. Dilaver priča sa Džeren o Berzanu i Džihanu. Boran uspijeva pronaći Silu, no ipak Berzan je brži. Dok promatra Silu Berzan nazove Borana. Boran poludi od straha. Ipak Boran uspije doći do Sile prije nego Berzana. Esma se udružuje s Berzanom. U njoj aga vidi veliku saveznicu. Ajše je zabrinuta za Šivana. Vijesti o Berzanu, koji Boranu želi pokazati što je sve u stanju učiniti, iako ga on pokušava spriječiti u tome, brzo se šire. Pleme više ne može ostati po strani u tom problemu. I dok neki pokušavaju Boranu pružiti potporu, drugi će ga pokušati spriječiti zbog straha od Berzana.

60.ep, srijeda 27. ožujka

Boran se ponosi zbog stričeve ponude da preuzme upravljanje plemenom. Boranu je to dovoljan pokazatelj da je napokon uspio u svojoj dugotrajnoj borbi. Situacija je napeta. I dok se svi se pitaju hoće li Boran iznova prihvatiti status age, samo Sila zna da će i Dilaver uskoro donijeti jednu vrlo važnu odluku. Sila je u panici, jer je Dilaver vidio Zelihu. Boran odbija postati agom. Zeliha se prisjeća svoje prošlosti, točnije dana kada joj je Berzan oduzeo čast. Sila uspijeva Dilavera i ostale age uvjeriti da u kući nije Zeliha. Umjesto Zelihe predstavlja agama Feride. Dilaver javlja Berzanu da Zeliha nije kod Borana.

61.ep, četvrtak 28. ožujka

Berzan je spreman riskirati sve da bi saznao gdje se nalazi Zeliha. Nastavlja činiti nezamislive stvari te iskoristivši njegovu slabost, stjera Dilavera u kut. Sada sve ovisi o Dilaverovoj odluci, ili će se suprotstaviti Berzanu i poduprijeti pleme ili riskirati te možda izgubiti ženu koju voli. Berzan odluči Emira dovesti kod sebe. Boran ubrzo dolazi po njega. Sila nastoji oraspoložiti Zelihu. Berzan u šaci drži Dilavera. Opasno je zaprijetio Džeren. Dilaver kaže Berzanu gdje se nalazi Zeliha. Zeliha priznaje sve o kobnoj noći s Berzanom. Priznaje Sili da nosi njegovo dijete.