Feride je s Emirom došla u Mardin. Dilaver se prisjeća Džeren te je tužan zato što je ona daleko od njega. Boran dolazi kod Firuz age te mu govori da se ubrzo mora vratiti kući.

74.ep, ponedjeljak 22. travnja

Boran i Sila nadaju se da je napokon sve uredu, ali vijest da je netko pucao u Firuz-agu oboje ih potrese pa u velikoj žurbi odlaze u Mardin.  Firuz-agino je stanje kritično, a Boran kreće u istragu kako bi saznao tko je to učinio. No nitko osim Firuz-age ne zna jednu činjenicu.

75.ep, utorak 23. travnja

Berzan, koji je odustao od sukoba i rekao da će započeti novi i drukčiji život, rastrgan je između osjećaja i logike. Ni sam ne zna hoće li održati riječ koju je dao Boranu.
Borana i njegovu obitelj, koji su se u velikoj žurbi vratili u Mardin nakon što su čuli što se dogodilo Firuz-agi, čekaju nove tajne, iznenađenja i neočekivani događaji.

76.ep, srijeda 24. travnja

Firuz aga želi vidjeti brata. Berzanov iznenadni povratak u Mardin izludi Borana. Njegov stari prijatelj nije održao svoju riječ. K tomu, pištolj kojim je pucano u Firuz-agu isti je kao i Berzanov. Boran slijedi Berzana. Za to vrijeme Zeliha je uz svog sina.
Neočekivani razvoj situacije dovede do novog sukoba između Borana i Berzana. Taj će sukob jednom zauvijek riješiti njihove razmirice.

Na Boranu je da završi spletku koju je Berzan započeo, ali ne i završio. To mu neće biti teško učiniti s obzirom na to da misli da je upravo Berzan pucao u njegova oca. Pomahnitali Boran uperi pištolj u Berzana. Boran i Berzan započinju razgovor. Berzan pukne pred Boranom. Kaže mu da je Zeliha rodila njegovog sina te mu priznaje da ju je silovao. Boran se prisjeća kobne noći sa Silom. Berzan i Boran sjede jedan nasuprot drugome. Berzan se duboko kaje zbog svega što je napravio Zelihi.

77.ep, četvrtak 25. travnja

Feride je s Emirom došla u Mardin. Dilaver se prisjeća Džeren te je tužan zato što je ona daleko od njega. Boran dolazi kod Firuz age te mu govori da se ubrzo mora vratiti kući. Boran je sada siguran da Berzan nema veze s napadom na njegovog oca. Boran je odlučan istražiti tko stoji iza ranjavanja Firuz age. Zeliha je očajna. U strahu je da Berzan neće otići iz Mardina. Očajna je jer je shvatila da Berzan zna za sina. Zeliha se prisjeća Saliha. Berzan s druge strane ne može prestati razmišljati o Zelihi i sinu. Firuz aga govori Ksaver da moraju pristati na sve ucjene Fevzija. Abaj i Feride će se vjenčati. Zeliha je uzela dijete iz bolnice i otišla s njim. Međutim vani je sretne Berzan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju