Boran vodi Mehmeta sa sobom u mrak. Sila je zabrinuta za Borana, ali ne može doći do njega. Kad od Abaja čuje da mu je loše, u strahu polazi za njim, ali prizor koji ugleda šokira je.

PONEDJELJAK 21.1

Dječak Mehmet i njegov otac Mahmut spremni su da ubiju Silu. Boran odlučuje nazvati Silu te je upozoriti da ju svaki tren netko može ubiti. Međutim Sila to shvaća kao prijetnju te se ne obazire na njega. Boran bezuspješno pokušava pronaći Mahmuta i njegovog sina. Kada padne noć Mahmet uspijeva ući na Silino imanje te uperi pištolj prema njoj, no u zadnji tren Boran skoči i primi metak umjesto svoje žene. Ranjeni Boran zaštiti i malog Mehmeta od Silinih tjelohranitelja.

Boran vodi Mehmeta sa sobom. Ipak Boran zbog toga što je izgubio puno krvi pada u nesvijest. Sila je zabrinuta za Borana, ali ne može doći do njega. Kad od Abaja čuje da mu je loše, u strahu polazi za njim, ali kada ugleda onesviještenog Borana u Gizemino krilu šokira se. Džihan saznaje da je Sila trudna i mijenja pravila igre. Sada ima još jače oružje da porazi Borana. Boran je u opasnosti.