Boran ne uspijeva spriječiti Osmana da puca, ali natjera ga da požali zbog toga što je učinio.

57.ep, četvrtak 21. ožujka

Osman je nanišanio Silu, no ne zna se hoće li metak pogoditi nju ili Narin koja stoji pokraj nje. Boran stiže u zadnjem trenutku. Ne uspijeva spriječiti Osmana da puca, ali natjera ga da požali zbog toga što je učinio.

GLEDALI STE

54.ep, ponedjeljak 18. ožujka 

Sila smatra da više nema smisla da Boran nastavlja terapiju, međutim Zejnep se ne slaže s njome. Ta situacija nagovještaj je hladnog rata koji će početi između Sile i Zejnep. S druge strane, Osman je odlučan u nakani da provede presudu nad Silom te joj se polako približava. Esma počinje špijunirati Silu. Sila dolazi po Dilan u školu. Nastoji se pomiriti sa svojom sestrom. Mehmet aga radi probleme Boranu i Zinaru. Boran saznaje da Bedar ima rak dojke. Omer zaprosi Zejnep. Sila vidi na mobitelu sliku Borana i Zejnep. Zejnep odbija Omera. Bedar se onesvijesti u sobi, Emir joj pomogne te joj kaže da ga nikada ne ostavlja. Sila kaže Zejnep da će zatražiti mišljenje drugog liječnika, jer smatra da Boran više ne treba ići na terapiju. Omer optužuje Zejnep da se zaljubila u Borana i da se zato ne želi udati za njega.
Sila odluči suprotstaviti se Zejnep te kreće u akciju. Ponudi Boranu da se zajedno vrate u Mardin, ali Boran to ne prihvaća.

55.ep, utorak 19. ožujka

Esma se želi osvetiti Sili te odlazi razgovarati sa Zejnep. Esma kaže Zejnep da ju je Sila pratila i istraživala. Nakon tog razgovora Zejnep u ruci ima snažan adut koji može iskoristiti protiv Sile. Omer dolazi kod Borana te mu kaže da je on jedini krivac što su Zejnep i on prekinuli. Sila saznaje da je Dželil prodao kuću u Mardinu. Boran kaže Sili da je Bedar bolesna. Boran razgovara sa Zejnep o Omeru. Sila je tužna što joj Bedar nije rekla da je bolesna. Narin odluči raditi te se prijavi u volonterski centar.

56.ep, srijeda 20. ožujka

Dželil je ispisao Dilan iz škole. Boran saznaje da je Samim ranjen te odlazi iz kuće. Osman je odlučan u nakani da provede presudu nad Silom, spreman je iskoristiti svaku priliku. Boran je svjestan opasnosti koja prijeti Sili te poduzima sve mjere opreza. No nakon posve neočekivanog događaja nastane velika pomutnja. Sila ovaj put ne može pobjeći Osmanovu pištolju. Osman je nanišanio Silu, no ne zna se hoće li metak pogoditi nju ili Narin koja stoji pokraj nje. Boran stiže u zadnjem trenutku. Ne uspijeva spriječiti Osmana da puca, ali natjera ga da požali zbog toga što je učinio. Narin i Sila su u šoku od pucnjave. Sila i Boran dolaze kod Ali age.

S druge strane, Samimova smrt stvorila je novu odgovornost za Borana. Mora ispuniti svoje časno obećanje i zaštititi Samimovu suprugu. No zbog običaja, moćnog plemena i sumanutog age, to neće biti lako kao što se čini. Ovaj put Boran će se suočiti s opasnošću neslućenih razmjera.