Berzan nazove Borana i kaže mu da ga želi vidjeti. Dolazi k Boranu kao stari prijatelj. Već je dugo prošlo otkad nisu razgovarali u četiri oka.

70.ep, ponedjeljak 15. travnja

Iako Berzan tvrdi da je odustao od sukoba, Boran mu ne vjeruje. Misli da Berzan sprema nešto veliko. Međutim Berzan će iskoristiti svaku priliku da dokaže da to nije tako te će iskazima dobre volje uspjeti sve zbuniti.

Razgovor sa Silom posve zbuni Berzana. Svjestan je da će biti u velikoj prednosti kada Boranu otme suprugu koja je za njega spremna sve riskirati. Berzan je taj koji će odlučiti hoće li nastaviti sukob ili odustati od svega. Obeščašćena i trudna Zeliha se pokuša ubiti. Ne obavijestivši nikoga o tome, Sila odlazi k Berzanu, što izludi Borana.71.ep, utorak 16. travnja

Razgovor sa Silom posve zbuni Berzana. Svjestan je da će biti u velikoj prednosti kada Boranu otme suprugu koja je za njega spremna sve riskirati.  Berzan je taj koji će odlučiti hoće li nastaviti sukob ili odustati od svega.
 

72.ep, srijeda 17. travnja

Boran se prisjeća Sile i lijepih trenutaka koje su proveli zajedno. Budući da je sama otišla, sama će se i vratiti te je ne želi zadržati na silu. Ipak, nedostaje mu je i svjestan je da je mora vratiti. Zove je na mobitel, ali mu se ona ne javi.

Esma poludi kad pomisli da joj je Berzan okrenuo leđa. Prati Silu koja se ide sastati sa Zejnep. Želi joj se osvetiti zbog svog djeteta. Berzan upozorava Borana da je Sila u opasnosti te da je Esma traži. U međuvremenu, Esma prekida Silin i Zejnepin razgovor. U trenutku kad se Sila digne od stola, Esma izvlači pištolj i uperi ga u nju. Zejnep na prvi pogled uspije urazumiti Esmu koja spusti pištolj. Kad se Boran pojavi na vratima Esma, vođena željom za osvetom, ipak puca u Silu. Zejnep se baci pred nju da je zaštiti. Boran je zakasnio reagirati i spriječiti taj događaj koji mu se odvijao pred očima. Svi su potreseni razvojem događaja.


73.ep, četvrtak 18. travnja

Berzan nazove Borana i kaže mu da ga želi vidjeti. Dolazi k Boranu kao stari prijatelj. Već je dugo prošlo otkad nisu razgovarali u četiri oka. Berzan prvi put otvoreno razgovara s Boranom i objašnjava mu koji je pravi razlog sukoba koji je trajao toliko dugo. Priznaje mu da je samo htio da mu preda Zelihu te da je nije namjeravao ubiti, već ju je želio i da je voli. Misli da će ga Boran shvatiti, jer je radi svoje ljubavi sa Silom puno toga morao proći. Boran ga podsjeća da ipak postoji razlika, jer je i Sila njega željela, a Zeliha ne želi Berzana. Iako se čini da je sve mirno, neočekivani događaji donose novu napetost, tugu i čežnju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju