Policija dolazi Berzanu na vrata, a on je vrlo ljut što mora otići s njima. Želi kazniti sve one koji su ga doveli u tu nevolju. I dok on, ne gubeći vrijeme, ostvaruje svoj plan, svi ostali počinju gubiti strpljenje.

63.ep, ponedjeljak 1. travnja

Berzanova strast prema Zelihi i njegovo kršenje pravila počinju izmicati kontroli. S druge strane Zelihin osvrt na prošlost uzrokovat će iznenađujuće događaje koji će izazvati pomutnju.

64.ep, utorak 2. travnja 

Sila i Boran pričaju o svojoj ljubavi. Džeren posjećuje Dilavera. Sila je uvjerena da su Džeren i Dilaver zaljubljeni. Berzan daje zapovijed svojim stražarima da otkriju svako kretanje Sile i Bedirhana. Zeliha se prisjeća Samima. Esma ponovno posjećuje Berzana. Berzana zanima zašto Esma toliko mrzi Silu. Zeliha priznaje majci da dijete koje nosi nije Samimovo. Kada to dozna Hašmet odlazi kod Berzana.

Berzan poludi u trenutku kada Hašmet na njega povuče pištolj. U pucnjavi strada Zelihin otac. Misli da osoba poput Hašmeta samo uz Boranovu potporu može skupiti hrabrost da učini takvo što te se zbog toga namjerava osvetiti Boranu. Pomahnitali Berzan odluči napasti Borana na mjestu gdje je najslabiji. 

65.ep, srijeda 3. travnja

Berzan je odlučan u namjeri da otme Bedirhana. Zelihina majka nazove Borana te mu kaže da je Hašmet aga nestao. Husejin se ipak neće oženiti s Ajše. Ajše je pak sretna što se Šivan vratio iz bolnice. Boran je svjestan da Berzan ne priznaje nikakva pravila te da je spreman na sve. Zeliha želi čuti svog oca, međutim nije svjesna da je on ubijen. Boran objavljuje Zelihinoj majci da je Hašmet aga mrtav. Iako polako gubi strpljenje, Boran se nastavlja boriti ne odstupajući od puta koji smatra ispravnim. Narin dobiva trudove te uskoro rađa malenu Jaren.

66.ep, četvrtak 4. travnja

Policija dolazi Berzanu na vrata, a on je vrlo ljut što mora otići s njima. Želi kazniti sve one koji su ga doveli u tu nevolju. I dok on, ne gubeći vrijeme, ostvaruje svoj plan, svi ostali počinju gubiti strpljenje. Posve je jasno da Berzan neće mariti za zakonske zapreke. Boran shvaća da ga Berzan želi uvući u nemilosrdni sukob. Unatoč tomu, počinje sumnjati u ispravnost svoje borbe.