Sila ustraje unatoč tome što se ukućani, a posebice Kevser, prema njoj ružno ponašaju. Oporavila se i trudnoća mirno traje. Dželilov napredak ljuti Džihana i on mu odluči zaprijetiti.

PLEME SLAVI DOLAZAK NOVOG AGE

Sila ustraje unatoč tome što se ukućani, a posebice Kevser, prema njoj ružno ponašaju. Oporavila se i trudnoća mirno traje. Dželilov napredak ljuti Džihana i on mu odluči zaprijetiti. Boran aga mora riješiti slučaj mlade djevojke Berin koja se želi školovati. U zadnji tren je spašava od sigurne smrti. Sila otkriva da je Ajše u njihovoj kući. Dok se Sila brine oko spola djeteta, Firuz se počinje pripremati za slučaj da dobije unuka. Sila saznaje da će roditi sina.

Sila i Boran odlaze od liječnika s različitim emocijama. Boran je doživio najsretniji trenutak u životu, ali Sila je zbunjena. Džihan kažnjava Dželila i njegove ljude zbog njihove hrabrosti. Premda mu to umanji uzbuđenje, potpora obitelji mu daje još jaču motivaciju. Umu su pozivi koji stižu Džihanu sve sumnjiviji i ona otvoreno pokazuje svoju ljutnju i ljubomoru. Boran primjećuje napetost između Sile i Firuza u vezi s djetetom i on staje na Silinu stranu. Aga na večeru poziva i Bedar i njezinu obitelj, no to uznemiri sve.