Ovaj tjedan u seriji 'Sila' hrvatski će gledatelji vidjeti jedno poznato lice, i to ono mlade glumice Hazal Kaye. Ova perspektivna glumica hrvatskoj publici je poznata po ulozi plahe Nihal iz serije 'Strasti Orijenta'.

FATALNA HAZAL KAYA U 'SILI' – GLUMAČKA NADA TURSKE OSTVARILA SVOJU PRVU ZAPAŽENU ULOGU

Ulogu u Sili odglumila sa samo 16 godina

Mlada Hazal je u toj seriji tumačila partnericu turskom Brad Pittu, glumcu Kivancu Tatlitugu. Uloga u 'Sili' ovoj mladoj glumici je prva u karijeri. Svi obožavatelji mlade glumice moći će na malim ekranima vidjeti kako je ova velika glumačka nade Turske izgledala u dobi od 16 godina. Hazal u 'Sili' tumači još jednu žrtvu običaja, mladu Berin koju će u zadnji tren od sigurne smrti spasiti aga Boran. Ova se mlada glumica proslavila ulogom u 'Strastima Orijenta', a nakon toga snimila je nekoliko serija i filmova.

Rođena je 1990. godine, a kao i glumac Mehmet Akif (Boran) navija za klub Bešiktaš. Bavila se baletom i svirala violinu. U novije vrijeme Hazal je dobila dvije naslovne uloge u 'Son Yaz-Balkanlar 1912' (2012.) te u seriji 'Adını Feriha Koydum' (2011.) Glumila je i u filmu 'Ay Büyürken Uyuyamam' s turskim Matthewom McConaugheyjem, glumcem Firatom Celikom, publici poznatijeg kao Mustafa iz 'Izgubljene časti'.