Boran govori Abaju da će svi platiti i neka svima kaže kako je dijete Borane age preživjelo. Sad je broj nevinih koji u borbi trebaju Silu i Borana na svojoj strani sve veći.

nedjelja 3. veljače

Boran govori Abaju da će svi platiti i neka svima kaže kako je dijete Borane age preživjelo. Sad je broj nevinih koji u borbi trebaju Silu i Borana na svojoj strani sve veći. Bedar je stigla u Mardin i odlazi u bolnicu kako bi vidjela kćer. Zabrine se kad čuje da je Sila izašla iz bolnice i da je sada u Boranovoj kući, ali sada ništa nije u njezinoj moći. Boran se zakleo da će uništiti one koji su Silu i dijete doveli pred vrata smrti te kreće u akciju kako bi otkrio krivce. Boran donosi Silu u kuću, no ovog puta neće se pokoriti svom ocu. Boran nasred trga prijeti Džihanu. ž

AGA SE ODLUČIO OBRAČUNATI S DŽIHANOM

Džihan osjeća hladnu cijev oružja prislonjenog na čelo, a Boran se bori s mržnjom u sebi. S druge strane, Sila se ne može suprotstaviti Kevser i izlazi iz kuće. Boran se šokira kada dođe kući i vidi Silu na nogama te nakon toga strašno zahladi odnos s majkom i ocem. Obitelji i plemenu otvoreno daje do znanja da je on aga i da neće trpjeti ničiju riječ protiv svoje. Sila mu ne govori o onome što ona doživljava kod kuće. Odlučna je u namjeri da pod svaku cijenu ostane uz Borana. Oboje proživljavaju tešku borbu.