Donosimo intervju s mladom devetnaestogodišnjom glumicom Sevdom Erginci koja u turskoj seriji Crna ruža glumi mladu Ajše, Baranovu prvu ljubav.

Kada si se počela baviti glumom?

Glumom se bavim od petnaeste godine. Svoje prvo kazališno iskustvo imala sam s kazališnom družinom Semaver (hr. Samovar). Godinu i pol pohađala sam sate glume. Moja strast prema glumi s vremenom je postajala sve veća, a očeva ju je potpora ojačala.

U kojoj si predstavi prvi put glumila?

Svoju prvu ulogu odigrala sam s kazališnom družinom Semaver u predstavi Paki ve Sevgi Çiçekleri (hr. Paki i cvjetovi ljubavi), u kojoj glumim Paki.

Kakva je Ajše? Možeš li reći nešto o njoj?

Ajše je iznimno snažna djevojka. Unatoč svim nedaćama, vrlo je sretna. Život ju nije mazio i ne nalazi se u dobroj situaciji, ali ona usprkos svemu pokušava dati sve od sebe.

Kakva je atmosfera na snimanju?

Prije svega moram reći da na snimanju svi vrlo marljivo rade. Svi se volimo, imamo razumijevanja i poštovanja jedni za druge, kao da već godinama surađujemo. Sretna sam i zadovoljna.

Glumiš rame uz rame s vrsnim glumcima. Kakav je osjećaj raditi s tako uspješnim glumcima?

Stvarno imam sreće. To je kao da imam starijeg brata, stariju sestru i učiteljicu! Gluma je za mene važno iskustvo i jako me usrećuje. Imala sam odličan početak. Nadam se da će i budući projekti u kojima ću sudjelovati biti jednako uspješni.

IZVOR: www.sacitaslan.com

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju