Mala Galina ostala je sa Sermetom. Sermet od Narin i Deniz traži da mu pomognu oko nje. Odluka koju će liječnici donijeti vezano uz Mehmetovo bavljenje nogometom utjecat će na čitavu obitelj.

1.ep - 25. studenog

Na jednoj od zabava svoje nabolje prijateljice, simpatične Deniz, Narin se osjeća usamljeno. U jednom trenutku ugleda svoju nikad preboljenu ljubav kako ruku pod ruku dolazi na zabavu s Denizinom lijepom sestrom koja se vratila iz inozemstva. Irmak izlazi s pomoćnikom generalnog upravitelja jedne banke. Njegove su namjere ozbiljne. Čini se da je Firat nakon svih tih godina nije prepoznao.

Međutim naziru se i druge sjene prošlosti koje će posve poremetiti miran i siguran život koji je Narin mukotrpno gradila. U proljeće 1996. godine mala Narin živjela je u malome gradiću i bila najbolja učenica u razredu. Kada se jednog dana vratila kući iz škole, ugledala je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi u stolcu ispred kuće te je shvatila da se dogodilo nešto strašno. Redžep je godinama bio u braku s Karom Hatidže zato što je očekivao da će dobiti nasljedstvo. Međutim, kad je saznao da ništa neće dobiti, nasmrt ju je pretukao. Sirota obitelj sve je svoje nade položila u starijeg sina Mehmeta. I onda se dogodilo nešto neočekivano. Mehmet je lud za nogometom i privukao je pozornost nogometnog kluba Jaslihanspor.

Firat i Narin ponovno će se sresti zbog problema oko kredita Sermeta Karajela koji sa sobom donosi nevolje iz prošlosti.

2.ep - 26. studenog

Narin je shvatila da je se Firat sjetio, a njegov strastveni poljubac jako ju je zbunio. Nastoji se nositi s činjenicom da su Firat i Irmak par. Firatovi se problemi zbog Sermetova kredita nastavljaju, a Narin misli da se između Firata, Sermeta i njezina šefa Erola događa nekakva spletka. U trenutku kad ostanu sami, Firat objasni Narin zašto se tako ponaša. Mala Narin nastavlja školovanje nakon što njezina brata Mehmeta prime u redove Jaslihanspora. U školi ugleda zgodnog srednjoškolca koji je pohađao privatnu školu, i zbog njega izgubi glavu. Mladi Firat šali se na račun Narininih simpatičnih maštanja. Na prvoj profesionalnoj utakmici svoga brata Narin ponovno susretne Firata. Firat, koji sada studira na istanbulskom sveučilištu, ostane impresioniran Narininom ljepotom.

3.ep - 27. studenog

Tijekom prisilnog posjeta na farmi Deniz i Narin saznaju da im Sermet nije rekao istinu o maloj Ruskinji Galini. Noć prije utakmice u Jaslihanu, koju će pratiti djelatnik jedne velike momčadi, Mehmeta rane u nogu. Njegova obitelj izgubila je sve nade. Liječničke pretrage pokazat će hoće li se Mehmet moći nastaviti baviti nogometom. Mlada Narin u bolnici ponovo sreće Firata koji se vratio na odmor u njihov gradić, i među njima se polako počinje rađati bliskost. Babur prati mladi zaljubljeni par koji se nalazi u tajnosti. Firata mrzi još od djetinjstva i ne namjerava dopustiti da mu ukrade djevojku o kojoj mašta. Odlučio je da će jednom otići k njezinim roditeljima i zaprositi njezinu ruku. Firat i Narin ne mare ni za što. Deniz počinje sumnjati da Narin poznaje Firata, dečka njezine sestre.

4.ep - 28. studenog

Prije nego što je otišao u Jaslihan, Firat dođe vidjeti Narin te joj kaže koji je pravi razlog zašto je Irmak s njime. Istina je puno drukčija od onoga što Irmak svima govori. Narin se Firatu boji prepustiti iz puno razloga. Deniz sumnja da ju je njezin voljeni Džan prevario te s Narin odlazi u njegov atelje. Ondje ih čeka iznenađenje. Irmak i Firat odlaze na izlet u Jaslihan. Unatoč svom Irmakinu trudu izlet završava neugodno. Sermet prijeti Narin da ukoliko bude s Firetom da će im on napraviti pakao od života. Irmak je izvan sebe jer ju je Firat ostavio.

5.ep - 29. studenog

Mala Galina ostala je sa Sermetom. Sermet od Narin i Deniz traži da mu pomognu oko nje. Odluka koju će liječnici donijeti vezano uz Mehmetovo bavljenje nogometom utjecat će na čitavu obitelj. Redžep ne želi dopustiti Narin da se nastavi školovati. Narinino iznenađenje ostavit će ga bez teksta. Narinina sestrična Sema bacila je oko na Firata koji je došao na sprovod u gradić. Sermetu se neće svidjeti odluka Firatove banke. Firat je odveo Narin, ali zapravo je želi oteti od Sermeta. Firat razmišlja o odlasku iz banke. Njegov otac Hikmet umiješa se i traži od njega da pričeka. Hoće li Hikmetov dugogodišnji tajni poslovni odnos sa Sermetom biti dovoljan da obuzda Sermetovu ljutnju? U prizorima iz prošlosti; Narin sve više prezire sestričnu Semu zbog njezina odnosa s Firatom te odlazi u srdžbi.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju