Ubojstvo njezina oca, dijamanti koje mora naći i otmica njezine sestre, učinili su Elif bespomoćnom. Inspektor Omer, kojeg je poljubila na ulici, posljednja je osoba koju želi vidjeti.

2. ep.

Ubojstvo njezina oca, dijamanti koje mora naći i otmica njezine sestre, učinili su Elif bespomoćnom. Inspektor Omer, kojeg je poljubila na ulici, posljednja je osoba koju želi vidjeti. Prisiljena je obmanuti Omera, sama pronaći dijamante i spasiti sestru. Sljedeća adresa na kojoj pokušava naći dijamante je Sibelin stan. Elif uspijeva ući u Sibelinu sobu gdje nalazi kutiju u kojoj se nalazi jedan od odgovora koje traži.

Omer je shvatio da ga je Elif poljubila jer se nekoga uplašila. Pokuša je navesti da mu kaže o komu je riječ, ali ne uspijeva. Ne namjerava surađivati s Elif, ali nema običaj odustajati. Pozorno motri Elif te uspijeva Sibel povezati s Ahmetom.

I dok Elif u beznađu provodi svoju istragu, nije ni svjesna onoga što joj Tajar priprema. On zapravo ne mari za nestale dijamante. Tajar provodi veliki plan koji uključuje i Elif te Metinu naredi da kaže Elif što mora učiniti kako bi spasila život svojoj sestri. Mora uspješno obaviti zadatak koji je dobila, ali ga mora kriti od svih, posebice od Omera.>>>> Ljubav i novac, 10. lipnja