Inspektor Omer, koji u svijetu iskvarenu novcem i pohlepom postiže sjajne rezultate u svojoj borbi protiv kriminala, odlazi u Istanbul na zaruke svoje sestre Sibel.

1. ep.

Inspektor Omer, koji u svijetu iskvarenu novcem i pohlepom postiže sjajne rezultate u svojoj borbi protiv kriminala, odlazi u Istanbul na zaruke svoje sestre Sibel. Elif, koja inače živi u Rimu, dolazi u Istanbul kako bi s obitelji proslavila svoj rođendan.

Omer i Elif iste noći suoče se sa velikom tragedijom. Omerova sestra i Elifin otac su ubijeni, a njih dvoje nemaju odgovore na pitanja koja si postavljaju. Nakon napetog susreta ispunjenog predrasudama kreću u istragu. Tragovi koje nalaze dovode ih situacije u kojima se susreću.

Omer je odlučan u nakani da nađe Sibelina ubojicu i očisti ljagu s njezina imena. Elif proživljava najteže trenutke u životu. Suočena je s činjenicom da je njezin otac vodio mračan život, što se kosi s onim kako ga je ona doživljavala. To neće biti ni prvi ni posljednji udarac koji će dobiti. U strahu da će se njezinoj obitelji nešto dogoditi, korača u tamu.


>>>> Ljubav i novac, 9. lipnja