Nilufer i Metin igraju poker i Nilufer pokuša ukrasti mobitel kada Metin ode iz sobe, no ne uspijeva i on je zaustavlja. Ona je jako uzrujana i on joj govori da je razumije, ali da je ne može pustiti.

10. ep.

Nilufer i Metin igraju poker i Nilufer pokuša ukrasti mobitel kada Metin ode iz sobe, no ne uspijeva i on je zaustavlja. Ona je jako uzrujana i on joj govori da je razumije, ali da je ne može pustiti. Poljubi je i ona mu uzvrati poljubac. Tajar ispituje Pinar ima li nešto između nje i Omera i prijeti da će joj odrezati jezik ako još jednom kaže „ništa“. Rekao joj je i da je poslao njezinoj majci otrovano meso.

U strahu za svoju majku Pinar mu priznaje da se Omer i ona znaju iz osnovne škole. Elif dobiva poziv od Sitkija i zajedno se s Omerom odlazi naći s njim. Omer je upozorava da ne ide nikamo i da će on otići provjeriti okolicu, no Elif nije marila za Omerovo upozorenje. Izlazi iz auta i dolazi do kolibe. Otvara vrata, no nije primijetila da su vrata spojena s mehanizmom koji je povukao okidač na pištolju čim ih je otvorila.

Pištolj ispaljuje metak, a Elif nailazi na Sitkijevo mrtvo tijelo. U šoku je kao nikad dosad. Misli da je ubila Sitkija zbog čega je strašno potresena. Omer pregleda tijelo i shvati da ga nije Elif ubila, već da je umro od ubodnih rana. Novinari su vidjeli Omera i Elif na zabavi u holdingu. Vijest o tome sutradan je svanula u novinama. Oboje će zbog toga imati probleme kakve nisu očekivali… U međuvremenu Omer pronalazi novi trag koji će ih dovesti bliže Nilufer.


>>>> Ljubav i novac, 23. lipnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju