Omer i Zerin stoje u Elifinoj sobi i upoznaju se. Omer i Elif potom odlaze do Pelinine kuće da bi pregledali materijal na USB sticku, ali ispada da je Elif zamijenila inkriminirajuću snimku nadzornih kamera s montažom koju je njezin otac napravio za njezin rođendan.

7. ep.

Omer i Zerin stoje u Elifinoj sobi i upoznaju se. Omer i Elif potom odlaze do Pelinine kuće da bi pregledali materijal na USB sticku, ali ispada da je Elif zamijenila inkriminirajuću snimku nadzornih kamera s montažom koju je njezin otac napravio za njezin rođendan. Pelin i Arda im govore da su uspjeli saznati lokaciju gdje su Nilufer i Elif odvedene kada su otete i Omer i Elif odlaze to istražiti, unatoč Omerovoj želji da ona ostane doma.

Tajar je bio kod Zerin u trneutku kada je rekla svima da Elif ima dečka. Metin je doznao pravi Omerov identitet, no, iz nepoznatih razloga Tajaru govori Omerov lažni identitet. Metin kasnije odlazi doma i saznajemo da je on zapravo Tjarov sin, a da je Tajar u naletu bijesa njegovoj majci odrezao jezik. Jedan od Niluferinih otmičara je pokuša silovati, no Metin dolazi i prebija ga, prijeteći mu da će ga ubiti ako to još jednom napravi. Bahar uvodi Leventa u tvrtke, no Asli ga odvodi na intervju i pita ga da, ako je toliko sposoban, zašto je bio otpušten s prijašnjeg položaja.

Nakon nekog vremena Asli dolazi do njega i uručuje mu dokumente, govoreći mu da ga neće zaposliti.
Omer i Elif dolaze do kolibe gdje su djevojke odvedene kada su otete i Omer nalazi neke korisne tragove. Nakon istrage uspijeva zaključiti da otmičari sigurno jako dobro poznaju Elif i Nilufer i da bi mogli imati veze s Tajarovim sinom Mertom, s kojim je Nilufer imala avanturu.


>>>> Ljubav i novac, 18. lipnja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju