Nilufer pod pritiskom otmičara slaže majci da je neće biti do svibnja zbog stipendije. Zerin je to neobično, ali na kraju joj ipak povjeruje. Za obiteljskom večerom Asli optuži Elif da je nesposobna jer nije uspjela riješiti u Rimu ono što je otišla napraviti.

6.ep.

Nilufer pod pritiskom otmičara slaže majci da je neće biti do svibnja zbog stipendije. Zerin je to neobično, ali na kraju joj ipak povjeruje. Za obiteljskom večerom Asli optuži Elif da je nesposobna jer nije uspjela riješiti u Rimu ono što je otišla napraviti. Elif i Bahar odlaze u bar na piće i da se smire, a Elif joj priznaje za dijamante. Bahar govori svojem dečku Leventu za dijamante i smišlja plan kako da se domognu dijela dijamanata i konačno se obogate, ali taj plan uključuje to da Levent zavede Elif i on ne pristaje na to.

Omer moli Ardu i Pelin da mu pomognu u njegovom naumu da pomogne Elif u istrazi. To stvara pritisak na Ardin brak. Oni uspijevaju napraviti Omeru lažni identitet koji će koristiti dok se pretvara da je Elifin dečko. Elif se nalazi s Metinom i govori mu da više ne želi sudjelovati u ovome i da će prodati vilu i otplatiti dug. Odlazi do Omerove kuće i tamo doživljava neugodan susret s njegovom obitelji.

Omer i Elif odlaze i ona pristaje na plan da se pretvaraju da su zajedno, a Bahar uspije uvjeriti Leventa u njezin plan i on pristaje zavesti Elif i pretvarati se da je financijski stručnjak. Metin uspijeva saznati tko je Omer i da je policajac, a Elif na USB sticku koji je dobila od Metina pronalazi snimku s nadzornih kamera iz banke, kada je oprala Metinov novac u Rimu. U tom trenutku u njezinu sobu ulaze Omer i Zerin i neizvjesno je hoće li i oni vidjeti snimku na laptopu ili neće.


>>>> Ljubav i novac, 17. lipnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju