Omer i Elif pričaju i on joj objašnjava da je njezin otac prao novac preko njezine tvrke, a kako na svim papirim astoji njezino ime, ona je odgovorna u očima zakona. Ona je shrvana.

5. ep.

Omer i Elif pričaju i on joj objašnjava da je njezin otac prao novac preko njezine tvrke, a kako na svim papirim astoji njezino ime, ona je odgovorna u očima zakona. Ona je shrvana. Kasnije je zovu otmičari, a dok ona razgovara s njima, Omer se približi njezinoj sobi, ali ne uspijeva čuti išta osim imena Nilufer. Elif odnosi kofer s novcima i obećaje da će donijeti i dijamante.

Kasnije razgovara s Omerom i kaže mu da će prebaciti tvrtku, da njihova suradnja prestaje i da će mu javiti ako što sazna o njegovoj zaručnici. Upravo kada je pomislila da ga se riješila, opet su se sreli na aerodromu. nakon leta oni se opet pozdravljaju, ali Omer je ne može izbaciti iz glave. Nilufer nije na aerodromu i Elif dobiva poziv od Niluferinih otmičara. Pita ih zašto nisu pustili Nilufer, a oni joj kažu da je ne može dobiti natrag samo s putovanjem u Rim. Omer joj kasnije kaže da zna da joj prijete s otmicom sestre. Iako se trudi, Elif pred policijskim postajom ne uspijeva odgovoriti Omera od njegova nauma. Omer je odlučio podnijeti prijavu.

Vrijeme prolazi, a Elifina situacija postaje sve teža. Elif je svijesna da će njezina sestra biti ubijena ako policija sazna da je oteta. Mora smisliti način kako da izbjegne odlazak na policiju. Zerin je spremila sjajnu trpezu i nestrpljivo iščekuje svoju kćer. Čak i ako uspije izbjeći odlazak na policiju, Elif ne zna kako će majci objasniti gdje je Nilufer. Niluferini otmičari natjeraju Nilufer da nazove Zerin i kaže joj da je dobila stipendiju i da je neće biti do svibnja. Situacija postaje neizvjesna za Nilufer i Elif ne zna kako joj pomoći.

>>>> Ljubav i novac, 16. lipnja