Bahar i Zerin odlaze do Sibeline kuće izraziti sućut. Sibelina majka im ondje govori kako Sibel nipošto nije bila Ahmedova ljubavnica.

4. ep.

Bahar i Zerin odlaze do Sibeline kuće izraziti sućut. Sibelina majka im ondje govori kako Sibel nipošto nije bila Ahmedova ljubavnica.

Nakon što je obavila svoj posao kurirke, Elif odlazi u svoj stan u Rimu, no na vratima joj se pojavljuje Omer. On joj kaže da je njezin otac odstajao u zasebnoj sobi u hotelu u Rimu i njih dvoje odlaze zajedno pronaći ga. Elif je uvjerena da ih netko prati, no Omer joj pokaže da nema razloga za paranoju i da joj nitko neće nauditi dokle god je on uz nju. Njih dvoje pronalaze hotelsku sobu njezinog oca i traže dijamante, no spremačica ih ulovi i oni bježe, ali Omer je uspio zgrabiti knjižicu s podacima o računu.

Sjedaju u kafić i on kaže Elif sa suzama u očima da su on i Sibel bili zajedno dvije godine i da su se trebali zaručiti za dva dana. U međuvremenu uspijevaju doznati nove informacije o poslovima njezinog oca i odlaze na jedno mjesto gdje otkrivaju mnogo kopija nakita koje je Elif dizajnirala. Omer pronalazi sef i Elif pogađa kombinaciju za otvaranje i pronalazi dijamante, no oni su lažni. U prostoriju ulazi čovjek koji kaže da je čuvar i da je radio kao Ahmedov dostavljač. Elif je u međuvremenu dobila poziv u kojem saznaje da za Niluferin spas možda neće biti dovoljan pronalazak dijamanata.


>>>> Ljubav i novac, 15. lipnja