Večeras u 20:00 ne propustite nove epizode najgledanije serije u Hrvatskoj. Ne propustite i pročitati još detalja iz života glavne glumice!

Dok je na malom ekranu njezin lik Asi stekao mnoge obožavatelje, lijepa Tuba je na svojoj Facebook stranici objavila da navija za turski nogometni klub Fenerbahçe. S obzirom da je vatreni navijač, bio bi red da vas uputimo malo više u neke zanimljivosti vezane uz taj klub. Za popularni Fener oduvijek navija siromašni sloj građana, pa to pokazuje Tubinu jednostavnost, jer se nije primjerice odlučila za Galatasaray, koji tradicionalno podržavaju ljudi iz višeg sloja. No postoji još jedna poveznica između Fenerbahçea i naše zemlje. Kao što je kod nas Tuba osvojila srca svakog kućanstva, tako su srca navijača Fenera svojevremeno osvajli nogometaši Miki Rapaić i Stjepan Tomas. Također, naša kolonija je I dalje brojna, jer za košarkaški ogranak kluba danas nastupaju Roko Ukić i Marko Tomas a s klupe ih void trener Neven Spahija. Stoga, vjerujemo da će Tuba sad postati još simpatičnija jer podržava i naše igrače!

Unatoč svojoj popularnosti glumica se nije odvojila od FB obožavatelja što potvrđuje gotovo pola milijuna članova s kojima Tuba komunicira osobno. Također Tuba je na snimanju svog posljednjeg filma ugostila i voditeljicu svog fan cluba koja joj je postavila mnogobrojna pitanja članova. Povodom predstavljanja kampanje Pantene, čija je Tuba zaštitno lice, glumica je otkrila odakle potječe njeno ime: 'Moje ime dolazi iz svetog Kurana od riječi TOUBA, a što se tiče mog djetinjstva uvijek sam bila okružna obitelji te pomalo razmažena.' Tuba je otkrila kako je osim velike glumice i velika humanitarka. 'Uključena sam u aktivnosti autistične djece ispod tri godine života. Nastojim poboljšati uvjete i status toj djeci.', priznaje glumica. Svojim FB fanovima Tuba je otkrila i svoju najgoru karakteristiku: 'Imam nedostatak strpljenja te se uvijek žurim. Uvijek tražim prečac u bilo kojem poslu.'. Popularna Asi priznala je da trenutno nema dečka, a za sve muške fanove opisala je i svog idealnog muškarca. 'Ne znam kakav bi bio moj idealan muškarac zato što nema trenutno niti jednog. Preferiram iskrene, romantične, brižne muškarce koji imaju veliku strast za životom.', izjavila je trenutno najljepša turska glumica. Već na početku ožujka gledatelji će na malom ekranu imati priliku vidjeti vjenčanje Tubinog lika Asi i markantnog Demira.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju