Dok Kerim proživljava velik sukob s Fatmagul, koja ga napada kao da na njemu želi osvetiti svu bol koja joj je nanesena, Mustafa od Munira sazna istinu koju nije želio čuti.

10.ep - petak 13. siječnja
Dok Kerim proživljava velik sukob s Fatmagul, koja ga napada kao da na njemu želi osvetiti svu bol koja joj je nanesena, Mustafa od Munira sazna istinu koju nije želio čuti. Rešat Jašaran je s druge strane stjeran u škripac zbog vijesti koja je izišla u mjesnim novinama.
 

GLEDALI STE

6.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Fatmagul misli da više nema razloga za život pa ga želi okončati. Fatmagulin bijes i bespomoćnost nakon što joj je uništio život ponovno natjeraju Kerima da se suoči s težinom svoga grijeha.Mustafa je bacio u vatru svoje snove i budućnost, a njegov se gnjev povećava. Nastavlja se zaklinjati u osvetu. Munir i Mukades u kratkom roku tu situaciju okrenu u svoju korist kako bi svoj plan počeli provoditi u djelo.

7.ep - utorak 10. siječnja
Dok Jašarani nastavljaju igrati igre kako bi zataškali događaj koji je potresao cijelo selo prije negoli netko spomene njihovo ime, napetost između Rešata i Rifata Jašarana probija kroz prvu pukotinu.Kerima izjeda kajanje i ne zna što učiniti. Fatmagul je pak odlučna da neće prihvatiti budućnost koju joj spremaju. No kada joj Mustafa sasvim okrene leđa, Fatmagulin otpor polako počinje slabjeti.

8.ep - srijeda 11. siječnja
Fatmagul se pokori i uda se za Kerima. Poslije vjenčanja obavit će se posljednji dogovori koji će utjecati na Fatmagulin uništeni život...Kad se Kerim oženi s Fatmagul, u čijim očima svaki put kad je pogleda vidi mržnju i bol, Jašarani mogu odahnuti. Munirov posljednji potez kojim će u potpunosti zaštititi ime Jašarana jest pobrinuti se da Fatmagul i Kerim zauvijek napuste selo.

9.ep - četvrtak 12. siječnja
Kerim svoju sve jaču grižnju savjesti pokušava olakšati dijeleći je sa sudionicima tog događaja. Jedne se večeri suoči sa Selimom, Erdoganom i Vuralom pa se spomene i činjenica koje se Kerim nije mogao sjetiti. Kada u posve neočekivanom trenutku na vidjelo iziđu stvari koje su se pokušavale zataškati, Jašarani se nađu u dvostrukom škripcu. U Fatmagul se bespomoćnost miješa s bijesom i ona je spremna riskirati sve...