Mustafa kreće u akciju kako bi vlastitim rukama kaznio osobu koja je silovala Fatmagul. Sredinu uzbune govorkanja da su napadači uhvaćeni.

Ne propustite ulogu života popularne Beren Saat (Strasti Orijenta) u jednoj od trenutno najgledanijih turskih serija

5.ep - petak 6. siječnja
Mukades koristi dokaz koji drži u rukama i sklapa ugovor kojim će u ime spašavanja vlastite budućnosti žrtvovati Fatmagulinu.
Plan za prikrivanje istine počinje se provoditi. Mukades i Munir započinju igru koja će promijeniti Fatmagulinu sudbinu.
Fatmagul, nesvjesna prljave igre nad njezinim životom, želi potražiti utjehu u Mustafi.
 

GLEDALI STE:

1.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Fatmagul živi sa starijim bratom Rahmijem i šogoricom Mukades u selu na obali na kojoj se nižu zaljevi, sve jedan ljepši od drugoga. Najveća životna nada Fatmagul, koja živi pod stalnim pritiscima svoje šogorice, njezina je ljubav iz djetinjstva, zaručnik Mustafa. Vjenčat će se čim Mustafa završi njihovu kuću koju gradi vlastitim rukama. Kerim pak živi na rubu istog sela s Babicom koja se za njega brine od djetinjstva i za život zarađuje radom u željezariji. Selim, Erdogan i Vural žive u Istanbulu, ali dolaze u selo na nekoliko dana na proslavu Selimovih zaruka koja će se tu održati. Tako i Kerim ponovno susreće svoje prijatelje iz djetinjstva. Zahvaljujući tomu za četvoricu starih prijatelja počinju živahni dani u selu. Za Rešata Jašarana, čija je obitelj najutjecajnija u selu, zaruke sina Selima pružaju veliku priliku da njegova tasta zastupnika nagovori da podupre njegove planove vezane uz vrijedne građevinske parcele u selu. No u tome je Rešatu Jašaranu najveća zapreka Babica. Usto, prije zaruka na vidjelo iziđu sukobi među članovima obitelji Jašaran i napetost koju pokušavaju prikriti. Nekoliko dana prije zaruka Selim, Erdogan i Vural u svakoj se prilici pokušavaju zabaviti, a u tome im se pridruži i Kerim. Fatmagul se slučajno nađe na putu četvorici prijatelja i tada plane prva iskra plamena koji će joj promijeniti cijeli život.

2.ep - utorak 3. siječnja
Babica pronađe slomljenu Fatmagul koja je proživjela silovanje i odmah je odvodi u bolnicu. Fatmagul doživljava veliku traumu zbog strašne katastrofe koja ju je zadesila. Selim, Erdogan i Vural polako postaju svjesni divljaštva koje su počinili. Kerim se pak previja u boli uzrokovanoj kajanjem koje je sve jače i jače. Mukades ne može nikako doći do Fatmagul pa šalje Rahmija u selo da je pronađe, no Rahmijev trud nema nikakvog rezultata. Vijest o Fatmagulinu nestanku zahvaljujući Mukades dolazi do Mustafe koji je krenuo u ribolov.

3.ep - srijeda 4. siječnja

Fatmagul ne može govoriti zbog šoka od svega što je proživjela pa ne može dati iskaz. Policija pokušava prikupiti podatke o Fatmagulinu identitetu, a najveći im strah ulijeva Babica. Policija prati tragove koji ih odvedu sve do farme Jašaranovih. Erdogan sazna da se provodi istraga pa okupi sve sudionike. Erdogan i Selim potaknuti strahom da će biti uhvaćeni kreću u akciju. Jedini način da se spase vide u Selimovu ujaku Muniru. Najveći dokaz katastrofe koja je zadesila Fatmagul skriven je kod njezine šogorice Mukades. Mukades je odlučna da tu priliku koja joj je pružena iskoristi na najbolji mogući način.

4.ep - četvrtak 5. siječnja
Na Fatmagulin život pale su crne sjene četvorice, no ona se s Mustafinim dolaskom ponada...Babica je saznala da je Kerim jedan od zlikovaca koji su naudili nepoznatoj ranjenoj mladoj djevojci kojoj pomaže. U Babici se razočaranje miješa s bijesom i ona je odlučna Kerima predati policiji.Mustafa kreće u akciju kako bi vlastitim rukama kaznio osobu koja je silovala Fatmagul. Sredinu uzbune govorkanja da su napadači uhvaćeni.