Rizu, koji je svim svojim snaga pokušava pronaći, očekuje iznenađenje. U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz djetinjstva.

39.ep.-24.veljače

Unatoč svim nedaćama koje su ih snašle, Riza i Dila ustraju u tome da se vjenčaju te određuju datum vjenčanja. Ali pred samim matičarom očekuje ih veliko iznenađenje. Dilina je sreća kratka vijeka!
Dila i Riza kod matičara doznaju da je g. Sejit imao srčani udar. Dila mora otići iako se još nisu vjenčali.

G. Sejit je u kritičnom stanju, traži od Dile da mu obeća da će se pobrinuti za obitelj Barazoglu i njihovo bogatstvo. Ne želi povrijediti svekra pa je primorana pristati. 

40.ep.-25.veljače

Smrt g. Sejita teško je pogodila njegovu obitelj i prijatelje. Azer se teško nosi sa smrću g. Sejita te se želi obračunati s Rizom i upućuje mu teške prijetnje. Fatma ima veliku grižnju savjesti i osjeća se krivom za smrt Sejita te se nalazi u jako teškom psihičkom stanju. Na pogrebu uz tugu vlada napeta atmosfera. Pogledi i riječi mržnje upućeni su prema Dili i Rizi. 

41.ep.-26.veljače

Azer i Sultan doznaju da je g. Sejit napravio novu oporuku u kojoj čitavo bogatstvo ostavlja Dili pa oboje oštre zube. Dila otkriva da su Džanip i Hajrije varali na računima imanja te mora pronaći rješenje kako da ih otjera. Riza doznaje da je zbog njegove majke pismo koje mu je napisala Dila dospjelo u Azerove ruke. Njegov odnos s majkom s vremenom je sve zategnutiji. Gđa Melike smatra da je za napetost između njih dvoje kriva Dila.

Iako Dilin broj neprijatelja sve više raste, njezina je jedina želja vjenčati se s Rizom i biti sretna. Međutim, nepoznata joj osoba zadaje vrlo opasan udarac.

42.ep.-27.veljače

Glavni osumnjičenici su Azer i gđa Melike koji mrze Dilu. Riza se suočava i s majkom i s Azerom, ali ni od jednoga ne dobiva nikakve informacije. Zbog svog je čudnog ponašanja gđa Melike prilično navukla sumnju na sebe, iako ona ima neke sasvim druge planove. Ne znajući zašto ni tko ju je oteo, zatočena Dila bespomoćno čeka svoj ishod.

43.ep.-28.veljače

Rizu, koji je svim svojim snaga pokušava pronaći, očekuje iznenađenje. U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz djetinjstva. Taj parlamentarni zastupnik zacrtao si je nešto vrlo važno zbog čega se nakon mnogo godina vraća u Adanu.

Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mjestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao.