Pon - pet 18.10

Serija o časti, osveti, i nemogućoj ljubavi s proslavljenim turskim glumcima Kenanom Imirzaliogluom i Berguzar Korel koje je hrvatska publika već zavoljela u ulogama Ezela i Šeherezade, u glavnim ulogama u seriji Nove TV ''Časni ljudi''.

U seriji upoznajemo Mahira koji odrasta kao dio sretne obitelji u sedamdesetim godinama 20. stoljeća. Njegov otac Nazif, dobar je čovjek visokog morala kojeg cijene svi u susjedstvu, osim pokvarenih ljudi i kriminalaca koji ga ne vole. Na večer proglašenja Mahirovih zaruka Nazif je pritvoren zbog ubojstva koje nije počinio. Mahir postaje glava obitelji i posvećuje se pronalasku pravog ubojice pod cijenu vlastite sreće. Njegovu potragu za pravdom ometa priča o nemogućoj ljubavi sa sutkinjom koja odlučuje o sudbini njegova oca…

ULOGE:

Kenan Imirzalioglu (Mahir Kara) – zvijezda koji se proslavio kao Ezel, u seriji ''Časni ljudi'' glumi Mahira Karu, čovjeka koji je naslijedio osjećaj za pravdu i istinsko poštenje od svog oca i koji se zakleo da će obraniti njegovu čast i spasiti mu život.

Berguzar Korel (Feride Sadoglu) – zvijezda Tisuću i jedne noći, u ''Časnim ljudima'' glumi Feride Šadoglu, nezavisnu ženu i predanu sutkinju koja se čini hladnom i distanciranom, ali ima strastveno srce.

Četin Tekindor (Nazif Kara) – glumi Nazifa Karu, marljivog obiteljskog čovjeka čija ga predanost pravednosti i miru čini vrlo važnom osobom u njegovoj zajednici.

Serija originalnog naziva ''Karadayji'' u Turskoj ostvaruje sjajne rezultate gledanosti. Osim atraktivnog sadržaja koji je zaintrigirao brojne gledatelje, serija je okupila samu kremu turskog glumišta.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju