Početkom ovog tjedna ljubitelji serije Asi će se zasigurno oduševiti pomirenjem lijepe protagonistice i njenog odabranika Demira. Vjerni obožavatelji serije ovog petka će saznati kako će se lijepa Asi naći u velikoj životnoj opasnosti.

Odmah na početku tjedna svjedočit ćemo Asinim nastojanjima da iza sebe ostavi patnje koje je proživjela s Demirom i nađe sreću u obrađivanju zemlje. Demir shvaća da je griješio zamjerajući joj neke stvari, no nikako joj se ne uspijeva ispričati te joj se na taj način ponovo približiti. Ipak, u tome nekako uspijeva, te se njih dvoje pomiri … Dok se njihov odnos popravlja, Kerim i Defne su sve bliže odluci da se rastave.

>>> Sadržaji ASI od 14. - 18. ožujka

Demir shvaća da je bio nepravedan prema Asi, pali zahtjev za rastavom braka te kupuje supruzi novi prsten. Podržava je i novom poslu koji se tiče obrađivanja zemlje. Njihova ljubav je ponovo jaka. Defne planira rastavu ali obitelji zasad ništa ne govori. Neriman i Suhejla ne žele da se pročuje za Kerimovi nevjeru, te odlučuju tajiti to od Ihsana, i ne dopustiti da on čuje za to. Ipak, Ihsan za to doznaje… S druge strane, Melekina ljubav prema Aliju sa svakim susretom sve više raste. Ali ju je odlučan osvojiti, ali i okrenuti partnerstvo s Demirom u svoju korist. Fatma doznaje za Arslanovu i Sarmašikinu tajnu ljubav te pokušava pronaći način da ona i dalje ostane tajna. Asi i Demir su u idiličnim odnosima, ali vrlo brzo će upasti u zamku koju im je pripremio Ali. Dolazi do sukoba. Asi se veseli proizvodnji organske hrane, no saznaje da će uskoro do njenih polja Demir sagraditi tvornicu. Traži od njega da toodustane, no on joj tumači da je to nemoguće, s obzirom na dogovor koji ima s poslovnim partnerima. Ihsan odlučuje da će se Defne i Kerim rastati, te njoj zabranjuje viđanje i razgovor s Kerimom.

>>> Demir iz serije Asi: 'Zaprosio sam svoju suprugu tijekom svađe'

Kerim pak, takvu situaciju ne prihvaća. Defne odluči zatražiti pola njegove imovine. Ali se zabrine za partnerstvo s Demirom kada on odustane od posla. Kao uopzorenje, partneri mu zbog toga zapale kuću. Također, Asi je oteta i život joj je u opasnosti. Demir se boji da bi je mogao zauvijek izgubiti, a policija za to vrijeme ne nailazi na nikakav trag. Demir smatra da je otmičar netko od njegovih poslovnih partnera, te im zajedno s Kerimom zaprijet oružjem. Kako bi vratio Asi, spreman je i na dogovore s mafijom, no stvari krenu u krivom smjeru. Ihsan ne želi uznemiravati obitelj Asinom otmicom, ali Neriman shvaća kako nešto nije u redu. Da bi pronašao svoju ljubav, Demir će se naći pred još jednim velikom iskušenjem…