U današnjoj epizodi ne propustite pogledati dugo isčekivano vjenčanje Asi i Demira!

U prvoj ovotjednoj epizodi Demir biva oslobođen sumnje za počinjenje ubojstva nakon što su stigli rezultati istrage. S velikim veseljem počinje planirati vjenčanje s Asi koje nastoje obaviti što prije i što jednostavnije. Za to vrijeme Neriman se protivi Suhejlinu dolasku u kuću, čak i ako je to samo zbog službene prošnje. Rat između njih uznemirit će ljubavnike. Ali želi spriječiti vjenčanje te mora brzo reagirati. Ipak, čini se kako sreću Asi i Demira nitko ne može pomutiti kada on zakuca na njena vrata s prstenjem u ruci.

>>> Lijepa Asi navija za nogometni klub Fenerbahçe

Demir je oko svadbe sve dogovorio te će biti čak nešto prije nego je Asi to mislila. Zbog toga nastaje svađa, jer Neriman traži da svadba bude onakva kakvu je tražio pokojni Džemal – Aga. U isto vrijeme pripremama za svadbu mora se baviti i Zejnep, čiji je život u opsanosti. Demir i Kerim prisiljeni su hitno otići u Istanbul kako bi riješili probleme. Dok se obavljaju rituali oko vjenčanja, Demir pronalazi Galipa koji je smislio plan kako ga smjestiti u zatvoru te sada očekuje rasplet događaja… U tome i uspijeva, s obzirom da Demir biva uhićen pred matičarem. To izazove veliki šok kod obje obitelji. Oružje kojim je ubojstvo počinjeno je pronađeno u Demirovoj kući. Asi je poput svoje najveće ljubavi Demira, uvjerena da je ovdje riječ o namještaljci. Tužitelj smatra da je ubojstvo zapravo nesretni slučaj te nudi nagodbu. Ako Demir prizna ubojstvo, dobiti će manju kaznu. Asi posjećuje Demira i taj susret će označiti novo poglavlje u njihovim životima. Za to vrijeme Ali, smatrajući da se riješio Demira, slavi pobjedu. Asi prolazi kroz teško razdoblje s obzirom da postoji velika mogućnost da Demir u zatvoru ostane dosta dugo. Ihsan kreće u potragu za Demirovom nevinosti zbopg čega počinje istraživati Sarmašikinu prošlost. Sa sobom vodi Suhejlu što dovodi do nove obiteljske krize u kojoj Neriman napušta kuću. Situacija između Defne i Kerima sve je gora te počinje njihova rastava. Ihsan i Suhejla pronalaze zanimljive stvari o Sarmašikinoj prošlosti. U zatvoru je Demir nemiran te danima ne može zaspati. Preispituje čak i svoju ljubav s Asi s obzirom da misli kako ona sumnja u njegovu nevinost. Suhejla i Ihsan se vraćaju s vrlo važnom viješću.

>>> Opširni sažetak serije Asi od 28. veljače do 4. ožujka

Naime, saznali su tko je ubojica, ali je Demir zbog svog ponosa već donio pogrešnu odluku. Asi doživi veliko razočaranje kada dozna da se Demir od nje želi rastaviti, ali na kraju tu odluku prihvaća. Demir govori Asi kako u nju više nema povjerenja. Vijest o rastavi moraju priopćiti obiteljima, no obitelj ih odluči iznenaditi, te im odluči pokloniti par dana koje će sami provesti. Glumljenje da su sretni težak je ispit za njih…