Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

52.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Glumljenje sreće za Asi i Demira ujedno je i igra živaca. Neriman pokazuje veliki interes za Demira i na taj način pokušava zaraditi naklonost pogrešno optuženog Demira. Asi i Demir se učestalo i oko svega svađaju zbog čega se počinju razvijati rodbinski odnosi među njihovim obiteljima. Kerimov i Definein brak u još je većoj opasnosti. Oblaci razdora koji su se nadvili nad obiteljima, utječu i na Kerima i Defne. Kerim je siguran da taj brak neće više dugo trajati. Ali teško mu je to priopćiti Defne. Defne pokušava naći načine na koji bi mogla spasiti svoj brak. Ali, koji je siguran da je izgubio Asi, zainteresirao se za Melek. Demirove sumnje u vezi s Alijem sve više rastu, a Ali se istovremeno počinje zbližavati s Melek.Asi čini sve što je u njezinoj moći kako bi pomogla Demiru koji je doživio tešku nesreću. Svi su na nogama zbog Demira. Ranjeni Demir mora ostati u Ishanovoj kući i prenose ga u Asinu sobu. Ta nesreća zbližava Demira i Asi. Demir ima slomljena rebra. Asi se brine o njemu.

53.epizoda - srijeda 9. ožujka
Njegov je ponos povrijeđen jer je, unatoč njihovoj odluci da se rastanu, on sada ovisan o Asinoj pomoći. Zaljubljeni proživljavaju veliku bol. Asi pokušava zatomiti bol i ostaviti to sa strane i učiniti sve što je u njezinoj moći kako bi pomogla Demiru da ozdravi. Spojeni radi Demirove nesreće, Asi i Demir proživljavaju napete, ali i romantične trenutke. Još se više zaoštrava napetost između Suhejle i Neriman zbog toga što je Demir prevezen Ishanovoj kući. Neriman se dogovara s Alijem kako bi od Suhejle preuzela svoju farmu. Kerim je nemilosrdan prema Defne. Počinje novu ljubavnu avanturu s Dorom. Defne prozre Kerimove izgovore. Aslan se tajno nalazi sa Sarmašik, ali ga ovog puta majka uhvati. Melek se postupno zaljubljuje u Alija. Asi je prva koja primjećuje tu promjenu kod Melek. Ali je odlučan da utvrdu osvoji iznutra i izjavljuje ljubav Melek. Asi i Demir objave Ihsanu da se žele rastati.Kako Ihsan ne prihvaća Asinu i Demirovu odluku da se rastanu, oni ostaju sami u kući i primorani su se razračunati. Oboje na početku čekaju da onaj drugi popusti. Blizina onog drugog uzburkat će i ljutnju i strasti.

54.epizoda - četvrtak 10. ožujka
Asi shvaća što Ali namjerava približavajući se Melek. Bez uznemiravanja Demira ona pokušava spriječiti tu vezu. Nalazi se Alijem kako bi ga upozorila. Demir izdaleka vidi taj susret i veoma se razljuti. Pritom primjećuje i da je lud od ljubomore. Hoće li ta ljubomora biti uzrok pomirenja ili odvajanja? Defne je vidjela Kerima s drugom ženom i očekuje objašnjenje od supruga. Kerim ne poriče, nego kaže: "Nisam te prevario, ali bih mogao". Hoće li Defne željeti ostati u takvu braku? Defne zasad svoje brige podijeli jedino s Asi. Kao da joj nisu dovoljne brige oko njezina braka, Asi je primorana baviti se i bračnim problemima svoje sestre. Suhejla, koja sumnja da je njezin sin u vezi sa Sarmašik, poduzima mjere predostrožnosti i poziva je u kuću. To Aslanu ne odgovara. Melek se nastavlja tajno nalaziti s Alijem i upada u nevolju. Neriman napravi suprugu medvjeđu uslugu. Ona želi Ihsana iznenaditi i otkupljuje njegovu farmu od Demira. Zauzvrat želi da Ihsan prekine svoje partnerstvo sa Suhejlom. Ovaj put Ihsan neće biti tolerantan prema supruzi.

55.epizoda - petak 11. ožujka
Polako popušta napetost između Demira i Asi. Demir zabranjuje sestri da se viđa s Alijem. Melek se suprotstavlja bratu i brani svoju ljubav. Ali se uspješno umiješao između brata i sestre. Ta tema dovodi odnos Demira i Asi u slijepu ulicu. Demir je primoran priznati Asi da ju je vidio u kafiću kako razgovara s Alijem. Asina reakcija na to je poprilično kruta. Asi smatra da u braku nije pronašla sreću koju je tražila, donosi odluku koja će joj promijeniti život. Uzet će natrag polje koje je Demir prodao i sama će ga obrađivati. Počinje se baviti organskim uzgojem. Asi želi ostaviti iza sebe patnje koje je proživjela s Demirom i naći sreću u obrađivanju zemlje i poslu. Demir shvaća da ju je pogrešno okrivljavao, ali nikako joj se ne uspijeva ispričati. Demir mora donijeti odluku. Ili će pregaziti ponos i pokušati ponovno osvojiti Asinu ljubav ili će iz dana u dan gledati kako se ona svaki dan sve i više i više udaljava od njega.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju