Ne propustite nove nastavke najgledanije strane serije od ponedjeljka do četvrtka u 20.00 sati!

65.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Demir istražuje svoju prošlost i pokušava otkriti neke tajne. U tim pokušajima se počinje udaljavati od Asi. Pismo koje je pronašao otkriva neke tajne u vezi s njegovim ocem. Bude se sumnje da njegov otac možda nije umro. Asi pokušava uvjeriti Melek, koja je pobjega od kuće, da se vrati. Želi riješiti taj problem prije nego što Demir za to dozna.

66.epizoda - utorak 29. ožujka
Melek prizna Asi da je s Alijem. Sve ide Aliju u korist. Asi i Suhejla pokušavaju uvjeriti Demira da dopusti brak Melek i Alija. Demir misli da je Asi odabrala Alijevu stranu, što uzrokuje nove napetosti među njima. Demir ne podijeli tajnu u vezi sa svojim ocem s Asi. Asi primjećuje da joj on nešto taji.

67.epizoda - srijeda 30. ožujka
Demir želi otvoriti grob za koji kažu da je je grob njegova oca i zatražiti DNK analizu. Istražit će je li osoba koja ondje počiva doista njegov otac. Defne želi zakoračiti u novi život i odluči započeti novi posao. Odluči pokrenuti restoran. Zbog posla će biti primorana biti u Kerimovoj blizini. Kozdžuoglui s uzbuđenjem očekuju bebu. Gondža u polju dobije trudove. Asi mora poroditi sestru.

68.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Ali, kako bi bio što bliže Asi, otvoreno joj kaže da se želi vjenčati s Melek. Asi je u vrlo teškoj situaciji. Hoće li to moći podijeliti s Demirom? Asi je prvo odobrila taj brak, kako bi Melek bila sretna, ali sada se tomu suprotstavi. Međutim Demir je već odavno prihvatio taj brak. Novu krizu prouzroči cvijeće koje Ali na jednoj večeri bez ikakva razloga pošalje Asi. Ali želi da im Asi bude svjedok na vjenčanju. Hoće li Ali opet uspjeti pobuditi nepovjerenje između Asi i Demira? Demir pronalazi još dokaza koji ukazuju na to da mu je otac živ.