Ne propustite nove nastavke Asi u novom terminu! Svaki dan u 20.00!

62.epizoda - srijeda 23. ožujka
Demir je spreman preuzeti krivnju na sebe. Asi odlazi javnom tužitelju i sve mu ispriča.Zbog izjave koju Ali daje policiji, Asi ne mora ići u zatvor. Demir i Asi se posvađaju zbog tog Alijeva dobrog djela. Ali tim činom uspijeva zaraditi malo Asinina povjerenja

63.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Demir je bio spreman bez Asina znanja preuzeti krivnju na sebe, a sada je svjedok toga da je Asi čak počela gledati na Alija sa simpatijom. Opet će se Ali naći između Asi i Demira i njegovo dobro djelo prouzročit će razdor među njima. Melek se toliko preplašila da bi mogla izgubiti Alija da želi što prije objelodaniti svoju ljubav i izraziti svoje osjećaje.

64.epizoda - petak 25. ožujka
Asi i Melek vrše pritisak na Demira kako bi dopustio taj brak. Demir je na kraju primoran reći sestri: "Ako se udaš za Alija, izgubit ćeš mene." Melek će donijeti odluku života. Demir dobiva prijedlog koji neće moći odbiti jer će se zauzvrat Ali držati podalje od njegove sestre. Na brakorazvodnoj parnici Defne izjavi da ne želi ni novčića od Kerima. Uz tatinu i Asinu podršku, uspijeva proći kroz sve to. Ali ustrajna je u ideji da mu se osveti. Rodit će se nova Defne.Kerim je isključen iz obitelji, želi svoju bol podijeliti jedino s prijateljem Demirom. Ali i Asi je zauzela neprijateljski stav prema Kerimu i ne dopušta da on dođe u kuću. Fatma i Suhejla pronalaze dobru kandidatkinju za Aslana. Buduća mlada unijet će nove boje u Aslanov život.