Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

56.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
Asi želi ostaviti iza sebe patnje koje je proživjela s Demirom i naći sreću u obrađivanju zemlje i poslu. Demir shvaća da ju je pogrešno okrivljavao, ali nikako joj se ne uspijeva ispričati. Demir mora donijeti odluku. Ili će pregaziti ponos i pokušati ponovno osvojiti Asinu ljubav ili će iz dana u dan gledati kako se ona svaki dan sve i više i više udaljava od njega. Demir osluškujući svoje srce pronalazi odgovor. On i njegova ljubav završe u krevetu. Kerim i Defne su pred rastavom. Defne ne može podijeliti s obitelji svoje sumnje da ju je Kerim prevario. Kerim, okrivljen za nešto što nije napravio, zbog toga se još više usmjerava prema Dori. Asi i Demir se ponovno susreću i pronalaze ljubav na mjestu na kojem to nijedno od njih ne bi nikada očekivalo. Demir je čvrst u odluci da ponovno osvoji Asi.

>>> Demir iz serije Asi: 'Zaprosio sam svoju suprugu tijekom svađe'

57.epizoda - srijeda 16. ožujka
Demir shvaća da je bio nepravedan prema Asi. Kupuje joj novi prsten. Asi je ljuta na Demira i svu energiju usmjerava na pokretanje organskog uzgoja. Demir podržava suprugu u tom novom poslu. Nakon velike rasprave, ljubav cvjeta. Ali problemi ih slijede i dalje. Defne planira rastavu, ali i dalje nije ništa rekla obitelji. Kreću ogovaranja. Neriman i Suhejla ne žele da se pročuje Kerimova prijevara, žele izbjeći skandal. Njih dvije odluče djelovati zajedno kako to ne bi došlo do Ihsanovih ušiju. Asi s velikim uzbuđenje započinje s organskim uzgojem. Nakon kraćeg vremena doznaje da će Demir tik do njezinih polja izgraditi tvornicu. Zatraži od njega da odustane od tog plana. On to ne može tako lako učiniti, jer je u taj posao ušao s partnerima.

>>> Upoznajte rodni kraj Asi i Demira!

58.epizoda - četvrtak 17. ožujka
Suhejlini česti susreti s tužiteljem privlače pozornost. Ihsan doznaje da je Kerim prevario Defne. Melekina ljubav prema Aliju sa svakim susretom sve više i više raste. Ali ju je odlučan osvojiti, a s druge strane želi okrenuti partnerstvo s Demirom u svoju korist. Pokreće bitke protiv Demira na svim poljima. Fatma doznaje za Aslanovu i Sarmašikinu tajnu ljubav. Pokušava pronaći način da se to ne pročuje. Sarmašik se vraća k Neriman, u kuću Džemala Age. Asi i Demir su se pomirili. Ali vrlo će brzo upasti u stupicu koju im je postavio Ali. Dolazi do sukoba. Asi s velikim uzbuđenje započinje s organskim uzgojem. Nakon kraćeg vremena doznaje da će Demir tik do njezinih polja izgraditi tvornicu. Zatraži od njega da odustane od tog plana. On to ne može tako lako učiniti jer je u taj posao ušao s partnerima.

>>> Demir iz serije Asi ulazi u politiku

59.epizoda - petak 18. ožujka
Ihsan odlučuje da će se Kerim i Defne rastati. Zabranjuje Defne da se vidi i razgovara s Kerimom. Kerim ne prihvaća takvu situaciju. Defne je odlučna da mu naplati što ju je prevario. Tražit će pola njegove imovine. Ali se zabrine za njihovo partnerstvo kada Demir odustane od posla. Partneri koji žele zastrašiti Demira zapale njegovu kuću. Asi je oteta i nemaju vijesti o njoj, život joj je u opasnosti. Demir se boji da bi je mogao izgubiti. Ne zna se je li Asi bila u kući pokraj koja je izgorjela. Policajci na istrazi ne uspijevaju pronaći ni najmanji trag. Demir misli da je to mogao učiniti netko od njegovih poslovnih partnera. Demir je izvan sebe od straha i brige za Asi. Demir i Kerim naoružani pritišću partnere. Kako bi vratio Asi živu i zdravu, Demir je spreman i na dogovor s mafijom. Ali stvari krenu po zlu. S jedne strane Asi traži Demir, a s druge Ali. Asin je život u opasnosti. Ihsan ne želi uznemirivati obitelj tim događajem, ali Neriman uskoro shvaća da je nešto pošlo po zlu. Demir će morati proći još jedan težak test kako bi pronašao svoju voljenu.