Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' svakodnevno u terminu od 18.10!

11.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Nina ljutito uvjerava Krešu kako je cijela ta priča o njezinom nasljedstvu lažna. Silvija pokušava ozbiljno razgovarati s Beti o cijeloj situaciji uzrokovanoj Martinovim odlaskom. Zora odmah primijeti da se Suzana ponaša previše zaštitnički prema Marti. Boženi bude teško gledati Suzanu i Martu zajedno. Silvija je razočarana očevim nezrelim ponašanjem. Kruno prizna Boženi kako je Marta itekako svjesna njezinog zdravstvenog stanja. Egon ljutito kaže Zori kako nije pametno postupila rekavši Suzani za njegovu ovisnost o kocki jer ako se pročuje moglo bi mu kao dekanu narušiti reputaciju. Krešo je bijesan što zbog Marte ne može planirati kupnju stana sa Suzanom.

12.epizoda - utorak 29. ožujka
Beti prizna Silviji da je Fanika zbog svađe s njom dala otkaz. Očajna Suzana izdere se na Krešu optuživši ga da je namjerno povrijedio Martu koja je zbog njega i otišla. Proučivši dokumente o nasljedstvu, Nina kaže Tonki da joj je Mikijeva teta ostavila pravo bogatstvo. Adam traži od Ive savjet misleći kako je Tonka zbog njega dobila otkaz. Kako bi ispunio Eninu želju za stalnim zaposlenjem na fakultetu, Slaven se nevoljko sve više zapetljava u mrežu usluga. Silvija moli Faniku da se vrati jer je Beti izgubljena bez nje. Adam je ljut shvativši pravi razlog Tonkinog otkaza. Tonka kaže Suzani da shvaća Krešin postupak sugerirajući joj da mu kaže istinu o Marti.

13.epizoda - srijeda 30. ožujka
Martin ne može vjerovati da Kreši odjednom više ne treba stan. Nina ispriča Tonki da u pismu Mikijeva teta traži od nje da pronađe Mikija. Suzana objasni Kreši da ju je Božena zbog svoje bolesti molila da primi Martu za podstanarku. Ena objašnjava Slavenu kako ne voli baš obiteljska druženja. Krešo se ispriča Marti zbog svoje reakcije od nekidan. Ena i Marina našle su se na kavi i u zadnji čas uspjele izbjeći susret s Martinom. Suzana kaže Tonki da joj je žao što se nije uspjela zauzeti kod oca i pomoći joj da zadrži posao na fakultetu. Martin je frustriran jer mu se Ena ne javlja nakon što mu se učinilo da ju je vidio vani, a trebala bi doma ležati.

14.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Krešo kaže Suzani da je vratio Martinu stan koji je zatim poderao ugovor. Dinu muče Nerini planovi koji su sasvim suprotni njezinima. Mislivši kako ju je vidio u gradu, Martin se začudi kada pronađe Enu doma u ogrtaču. Zora se povjeri Neri kako joj se čini da Suzana pred njom nešto taji. Zlatko se uputi pronaći obiteljsku zemlju. Ivo i Adam na fakultetu sretnu Enu koja im najavi svoj dolazak na obiteljski ručak. Beti predloži Suzani da sve zajedno nagovore Ninu da prihvati nasljedstvo. Zlatko je odlučio tajiti Marini prave rezultate njezine operacije. Sivlija kaže Beti kako će smisliti način da se Martin vrati. Slaven pokušava nagovoriti Adama da razgovaraju.

15.epizoda - petak 1. travnja
Suzana se zaprepasti čuvši kako je Nini uvjet za nasljedstvo da pronađe Mikija. Nitko nije previše oduševljen Betinim planom da vrati Martina. Ena se zabrine saznavši kako joj mama mora na još jednu skupu operaciju. Krešo ne može vjerovati da Nina ne želi pronaći Mikija kako bi dobila 10 milijuna dolara. Tonka i Nina raspravljaju o mogućem razlogu Suzaninog pada u nesvijest. Beti se nađe s Martinom u restoranu nudivši mu posljednju priliku da odustane od razvoda. Nera dogovara posao s Tonkom koja će joj možda fotografirati reviju. Suzani je teško pred Ninom razgovarati o Mikiju. Beti je fascinirana kako Zlatko spretno i dalje laže Marini.