Najpopularnija humoristična serija Nove TV koja je već u prvoj sezoni osigurala kultni status

Komične zavrzlame i neobične situacije nastavljaju se događati članovima neobične obitelji Fazlinović, ali i onima koji se nađu u njihovom neposrednom okruženju.

U prvom nastavku prisjetit ćemo se svih ljubavi trojice Fazlinovića Damira, Faruka i Izeta kada će njih trojica pokušati odgonetnuti misterij zašto se u njihovoj kući nijedna žena ne može duže zadržati. Njihove priče odvest će nas kroz razne ljubavne afere i još jednom podsjetiti njihovih osebujnih karaktera i nevjerojatnih i urnebesnih situacija u kojima se samo Fazlinovići mogu naći. Osim poteškoća sa suprotnim spolom ovaj trojac i dalje nastavlja imati problema s financijama, a to će ih između ostalog dovesti i u sukob s lihvarima. Upoznat ćemo također i neke nove likove koji će dodatno zakomplicirati odnose, a jedan među njima bit će Izetov ratni prijatelj, ginekolog Đuro Ubiparip kojeg tumači Boro Stjepanović. Đurina potraga za izgubljenim sandukom zlata uključit će sve u potragu, a najviše od svih za tajanstveno bogatstvo bit će zainteresiran upravo njegov stari prijatelj Izet.

Popularna pjevačica Nina Badrić će spletom okolnosti upasti u kaotičnu obitelj Fazlinović u trenutku kada će se greškom umjesto na Farukov oglas za glazbenog izvođača, javiti na Izetov oglas za kućnu pomoćnicu. Kao Refka, brata Dine Mujkića koji iz Zagreba dolazi u Sarajevo, gledatelji će prepoznati glumca Gorana Navojca, a iz Splita stiže i Anja, bivša misica koja postaje Farukova nova djevojka. Upoznavanje s ostatkom obitelji bit će jedan posebno neobičan događaj kao i susret s Anjinim bivšim momkom Grdobom (Nebojša Glogovac), bivšim zatvorenikom.

Damir nastavlja sa svojim studijem medicine, no uz oca Faruka i djeda Izeta neće mu biti lako vrijeme posvetiti učenju i polaganju ispita. Situacija u Farukovom glazbenom studiju također nije bajna, a svjetlo na kraju tunela pojavit će se tek povremenim dolascima glazbenika koji su odlučili u Akordu snimiti pokoju pjesmu. Tako će jednog dana u Akord stići i Bečir, pjevač narodne glazbe homoseksualne orijentacije kojeg će utjeloviti Dragan Marinković.

Osim Faruku, na ljubavnom planu krenut će napokon i najstarijem članu obitelji Fazlinović. Naime, Izet će se na prvi pogled zaljubiti u Marijinu mamu Lauru (Svjetlana Bojković).

Osim impresivnih glumačkih imena ova kultna serija može se pohvaliti i glumicom koju je zapazila i sama Angelina Jolie. Riječ je naravno o Zani Marjanović koja se pojavljuje u gostujućoj ulozi Selme. Za one koji još ne znaju, Zanu ćemo uskoro imati prilike gledati u redateljskom prvijencu najpoznatije i najljepše žene svijeta Angeline Jolie, u kojoj je dobila glavnu žensku ulogu.

Nova sezona popularne serije puna je brojnih epizodnih uloga, a neki među njima su: Goran Navojec (Refko), Nives Ivanković (Ajna), Emir Hadžihafizbegović (Samir), Boro Stjepanović (Đuro), Svjetlana Bojković (Laura), Nebojša Glogovac (Grdoba), Dragan Marinković (Bečir). Također, u jednom nastavku vidjet ćemo i poznatu pjevačicu i članicu žirija Supertalenta, Ninu Badrić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju