Pod palicom redatelja najgledanije humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' -urnebesno smiješnu priču o vječnom i nepomirljivom sukobu sela i grada. Gledajte uskoro na Novoj TV – zabava je zagarantirana!

„Jako sam sretan da će serija uskoro početi s emitiranjem na Novoj TV. Bilo je jako lijepo raditi na ovom projektu, sve je bilo sjajno: od scenarija do režije pod palicom Elmira Jukića. S nestrpljenjem očekujem reakciju publike, a vjerujem da će se zabavljati i uživati uz Dva smo svijeta različita“, izjavio je Emir Hadžihafizbegović koji predvodi izvanrednu glumačku ekipu koja vam donosi urnebesno smiješnu priču o sukobu sela i grada. Jedan od najistaknutijih glumaca u regiji, Emir Hadžihafizbegović, stvorio je smiješan i osebujan lik Fadila čije će vas zgode prikovati za male ekrane, zabava je zagarantirana!

Fadil Opančić (Emir Hadžihafizbegović) je priprosti seljak i predsjednik zadruge u selu Donje Brabonjište. Zbog malverzacija koje je počinio u korist svog rođaka Uzeira, ministra u Vladi, primoran je bježati iz sela. Zajedno sa suprugom Bahrom (Jasna Ornela Bery) i sinom Pipunom (Adi Hrustemović) Fadil se seli u Sarajevo.

Uzeir (Josif Tatić) koristi svoj položaj te svom rođaku Fadilu osigura prostran stan u centru Sarajeva i mjesto upravnika Gradskog kazališta. Obitelj Opančić tako useljava u stan točno iznad stana gdje žive Gospodnetići. Josip (Željko Duvnjak) i Ana (Tanja Šojić) Gospodnetić urbani su ljudi sa suvremenim pogledima na život i razmišljanjima.

Spoj dvije različite kulture, dva načina života od prvog dana dolaska Opančića pokazuje sve ono s čime se mnogi danas susreću. S jedne strane primitivizam i nekultura, a s druge gradska bahatost i gledanje drugih s visine. Dva oprečna pogleda na život svakodnevno se sudaraju i kulminiraju.
Opančići i Gospodnetići tako počinju svoju svakodnevnicu gdje su prisiljeni gledati jedne u druge, svađajući se i podmećući jedni drugima.

Smiješne zgode Opančića i Gospodnetiće pratite uskoro na malim ekranima Nove TV – nakon Izeta Fazlinovića u naše će domove smijeh unijeti Fadil Opančić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju