Josip na crno kupuje laptop od Osmanovog rođaka Nurke. Bahra upisuje kompjuterski tečaj. Josip i Fadil se sukobljavaju oko korištenja Josipovog laptopa.

1.ep, ponedjeljak 22. travnja

Prevareni seljaci iz sela Donje Brabonjište proganjaju Fadila, predsjednika zadruge zbog prevare oko motokultivatora koje nikada nisu dobili. Fadil se obraća za pomoć Uzeiru, njegovom rođaku, inače Ministru u Vladi zbog kojeg je i prevario seljake. Da bi smirio uzavrele strasti, Uzeir nalazi Fadilu stan i posao upravnika gradskog kazališta u Sarajevu. Bježeći glavom bez obzira pred razularenom masom obitelj Opančić (Fadil, supruga Bahra, sin Pipun i Fadilov potrčko Osman) odlazi u grad, u bolje sutra. Josip Gospodnetić sa užasom saznaje da je smjenjen sa mjesta ravnatelj kazališta. Njegov šok još je i veći kada saznaje tko ga je smjenio. Vrhunac svega je kada shvati da je novi ravnatelj istovremeno i njegov novi prijatelj.
 

2.ep, utorak 23. travnja

Fadil izluđuje Josipa sa svojim ´revolucionarnim idejama´ o renoviranju kazališta pa tako od kazališne garderobe i šminkeraja pravi gostionicu. Uzeir i Fadil dogovaraju kongres stranke u novoizgrađenoj gostionici. Josip saznaje za njihove planove i na sve načine ih pokušava zaustaviti. Fadil sprema svečani govor za sve goste velikog otvaranja.
 

3.ep, srijeda 24. travnja

Josip se nikako ne miri sa Fadilovim dolaskom i pokušava organizirati predstavu kojom bi dokazao da je on sposoban za mjesto upravnika. Fadil nailazi na prve probleme na poslu. Nova kuharica u gostionici mu nikako ne odgovara. Josipova supruga Ana je šokirana što je preraspoređena na novo radno mjesto, glasnogovornice kazališta. Fadil upoznaje sumnjivog muzičkog producenta, Nagiba Milozvuka i s njim priprema koncert ´ZLATNI MIKROFON´.
 

4.ep, četvrtak 25. travnja

Mafija prati Fadila misleći da je on opasan igrač. Josip na crno kupuje laptop od Osmanovog rođaka Nurke. Bahra upisuje kompjuterski tečaj. Josip i Fadil se sukobljavaju oko korištenja Josipovog laptopa. Fadil u inat Josipu kupuje dva laptopa, jedan sebi a jedan Bahri.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju