Adela se bori sa svojim osjećajima, ali na koncu priznaje Dživu da ga voli. Ipak, treba joj vremena da odluči hoće li biti s njim ili ostati časna sestra. Deša, koja je dobila oprost od Glorije, ispričava se Adeli.

119.ep- 4. travnja

 

Adela se bori sa svojim osjećajima, ali na koncu priznaje Dživu da ga voli. Ipak, treba joj vremena da odluči hoće li biti s njim ili ostati časna sestra. Deša, koja je dobila oprost od Glorije, ispričava se Adeli. Tijekom njihovog bliskog razgovora, Deša obećaje da više neće uzimati sedative jer je to umalo ubilo Janu Leko. Jana to čuje.

Nakon što mu je odvalila šamar i izvikala se na njega, Matija saznaje da je djevojka u Nikolinom zagrljaju zapravo njegova sestra Snježana, koju on želi izvući iz loših uvjeta u domu. Matija shvati da je pogriješila te se njih dvoje pomire i prepuštaju nježnostima.

Nakon što je vidio poljubac Dživa i „Dijane“, Šiško, potpuno pomračenog uma, obavijesti Mara i Juditu što se dogodilo. Oni ne vjeruju u to, posvađaju se, a Judita odlazi k svome ocu da sazna pravu istinu. Šiško usput saznaje da Dživo gradi temelje nove kuće te u naletu bijesa odluči baciti bombu. Na njegovu nesreću, Zora se u tom trenutku iskrala iz kuće i zazvala Mara. Bomba eksplodira, a Maro, koji je taman tada tražio oca, pada prestravljen na tlo. Ne zna je li mu kćer stradala.