Atif odlučuje dati otkaz Narin kao svojoj odvjetnici i radi planove kako da napakosti Firatu. Nova epizoda donosi odgovor na pitanje na koji će način Atifova igra promijeniti Firatove osjećaje prema Narin.

40.ep- 27. siječnja

U namjeri da pomogne Sermetu da se pribere, Ali pošalje ljubavnu poruku Deniz u Sermetovo ime. Tu poruku pročita Džan i odluči se suprotstaviti Sermetu. U prošlosti, Narin počinje živjeti kod Deniz. Deniz zapošljava Rifata kako bi Narin s lakoćom mogla pohađati predavanja na fakultetu. U međuvremenu Ali prema Baburovim uputama nastavlja pratiti Narin. Šadije je slomljena kada dozna za Mehmetovu bolest. Šadije očekuje neugodno iznenađenje u kući koju čisti.

Šadije je puštena na slobodu. Dok Narin i Šadije maštaju o tome kako će izbrisati prošlost i početi život ispočetka, dolazi Redžep koji s pištoljem u ruci staje ispred Šadije optužujući je da mu je uništila život.

Tajanstvena osoba koja je pratila Redžepa spašava Šadije i Narin od Redžepa koji im prijeti pištoljem. Šadije napokon može zakoračiti u novi život. Džan se suočava sa Sermetom. Iako mu Sermet govori da ne zna ništa o poruci koja je poslana Deniz, Džan mu ne povjeruje i posvađa se s Deniz. Što će Sermet učiniti kada dozna da je Ali s njegova mobitela poslao poruke Deniz?

41.ep- 28. siječnja

Irmak više ne osjeća potrebu za Sinanom. Kakvo iznenađenje očekuje Irmak nakon što prekine komunikaciju sa Sinanom? Koja će biti Narinina uloga u ovom iznenađenju? Atif proživljava velik šok nakon što ode u svoju vikendicu na planini. Koje će korake poduzeti Atif nakon što shvati da su Sermet i Firat bili u vikendici i kopali po dokumentima?

42.ep- 29. siječnja

Šadije priprema večeru u čast svoga izlaska na slobodu. Sinan je također pozvan na večeru na kojoj će se okupiti cijelo društvo. Iako je Irmak napeta zbog Sinana, pravo će iznenađenje napraviti Narin.  U prošlosti, Narin želi pod svaku cijenu odvesti Deniz na fakultet i koristi male trikove da bi to postigla. Šadije se budi u bolnici nakon nesreće koju je doživjela.

Mehmet će ponovno morati smisliti neko rješenje da zaštiti svoju trudnu sestru od znatiželjnih pogleda. Dvoje ljubavnika razdvojeno je oceanom i jako čeznu jedno za drugim. Ipak, oboje su rastrgani između osjećaja ponosa i ljubavi koju gaje jedno prema drugome. Oboje drže mobitel u ruci i oklijevaju trebaju li nazvati jedno drugo. Tko će prvi pokleknuti i nazvati? Irmak je izložena Narininim pritiscima i nastojanjima da sazna je li cijelo vrijeme bila u Istanbulu, no u pomoć joj tada pristiže jedna neočekivana osoba.

43.ep- 30. siječnja

Sermet je uznemiren zbog Firata koji trpi bolove. Saznaje da je Firat otrovan, ali nikako ne može s njim stupiti u kontakt. Firatov nestanak prvo uznemiri Irmak, a potom i sve ostale. Deniz odlučuje zatomiti svoje osjećaje prema Sermetu i vraća se Džanu. U međuvremenu, Firat i Narin zajedno provode lijepe trenutke. Narin ga je večer prije u lošem stanju pronašla u njegovom automobilu te ga odvodi na mjesto gdje će dobiti svu potrebnu pažnju i njegu…

44.ep- 31. siječnja

Atif odlučuje dati otkaz Narin kao svojoj odvjetnici i radi planove kako da napakosti Firatu. Nova epizoda donosi odgovor na pitanje na koji će način Atifova igra promijeniti Firatove osjećaje prema Narin.

U prošlosti, Narin otvara svoje srce Deniz. Ispriča joj cijelu priču o svojoj obitelji i Firatu kojeg nikako ne može izbaciti iz glave. Prva stvar koju Narin čini nakon što skine gips s noge jest pronalazak posla u restoranu. Deniz svoje prijateljstvo s Narin stavlja na kušnju zbog prijateljice koja je izgubila naušnicu.

Policija dolazi po Firata u seoski hotel i odvodi ga. To će u potpunosti promijeniti odnos između Narin i Firata. Firat smatra da je Narin odgovorna za sve što mu se dogodilo.