Dok je Narin sjedila pokraj Firatove postelje, Firat polako dolazi k sebi. Deniz u razgovoru s Narin priznajeda se uskoro udaje, a sumnjičava Narin naslućuje da nešto nije u redu.

36.ep- 20. siječnja

Sermet dolazi do važnih dokaza koji će omogućiti Šadije da izađe iz zatvora. Narin osjeća duboko olakšanje zbog Šadije i donosi važnu odluku u vezi s Firatom. U Firatovu poslovnom životu pojavljuju se velike poteškoće zbog Atifa. U trenutku kada se Firat odlazi obračunati s Atifom, Atif će se naći pod velikom sumnjom zbog loših vijesti koje prima. U prošlosti, Narin trči s fakulteta na posao i obratno. Narin se suočava s neprestanim maltretiranjem Zejnep i njezina dečka i počinje tražiti drugi stan. Narin na cesti udari auto i taj će joj slučaj promijeniti cijeli život.

37.ep- 21. siječnja

Atif se zavjetuje na osvetu. Ipak, morat će držati svoj bijes pod kontrolom sve dok mu otac ne bude pronađen. Deniz i Džan doznaju da je Atif u bolnici i odlaze onamo. Da bi doznala je li Firat upleten u posljednje događaje, Narin odlazi suočiti se s njim. Međutim nalazi Firata u teškom stanju. Narin ne zna što da napravi dok se Firat previja u bolovima. Dok mu pokušava pomoći, jedan će iznenadni posjetitelj u Firatovoj kući prouzročiti da Narin ponovno pati. Deniz je jako uznemirena zbog onoga što osjeća prema Sermetu. Da bi se izbavila iz tog meteža, odlučuje ponovno uvesti Džana u svoj život. Hoće li Deniz naposljetku poslušati glas svoga srca?

U prošlosti vidimo kako Deniz zbog nesreće ulazi u Narinin život koji će se potpuno promijeniti. Deniz odlučuje pobrinuti se za Narin koja je osvoji svojom nježnošću i dobrim srcem.

38.ep- 22. siječnja  

Sinan doznaje da su Sermet i Firat braća što ga dovodi u tešku situaciju zbog osjećaja koje gaji prema Irmak. Sermet dobiva poziv od Alija koji mu kaže da je Atifov otac Silahtar otet i otkriva mu gdje se nalazi. Dok se on sprema nešto poduzeti, Firat se nalazi u smrtnoj opasnosti zbog bolova koje osjeća. Nakon dolaska u bolnicu Firat se nalazi na tankoj liniji između života i smrti. Narin se suočava s najvećim strahom u svom životu. Sermet želi poduzeti sve kako bi spasio Firata od smrti. Hoće li Firat dobiti borbu za život? 

39.ep- 23. siječnja

 

Dok je Narin sjedila pokraj Firatove postelje, Firat polako dolazi k sebi. Deniz u razgovoru s Narin priznajeda se uskoro udaje, a sumnjičava Narin naslućuje da nešto nije u redu. Firata puštaju iz bolnice i Irmak ga odvodi svojoj kući na njegu dok se ne oporavi. Sermeta potrese vijest da će se Deniz i Džan vjenčati.