Sermet poziva na večeru Narin, Firata, Šadije I Deniz kako bi otkrio tko je čovjek koji prijeti Narin I Deniz. Međutim sasvim je očigledno kako Deniz shvaća slučaj jako osobno pa se iskaljuje na Sermetu.

65.ep.- 17. ožujka

Šadije je očajna zbog Zaferove smrti. Zajedno s Alijem odlazi do javnog bilježnika. Ali se trudi ponovno uključiti Šadije u život, no taj trud primjećuje i Tatiana. Redžepa, odgovornog za Zaferovu smrt, posjetit će neočekivani posjetitelj koji će mu život pretvoriti u noćnu moru. Na Denizino veliko iznenađenje, Narin zapošljava Rifata koji je tek stigao u grad da im kuha kavu I čaj. Shrvan Firat u pijanome stanju odlazi u klub gdje susreće Irmak I počinje joj prijetiti da će je ubiti jer mu je uništila život. Irmakino priznavanje istine okrenut će sasvim novu stranicu u Firatovu i Narininu životu. Hoće li moći sve izbrisati i spasiti svoj brak? Kako će sasvim neočekivan preokret utjecati na to dvoje zaljubljenih? Sermet postaje sve očajniji zbog Denizinog odbijanja. Ali mu govori da je došlo vrijeme da odigra svoju posljednju kartu.

66.ep.- 18. ožujka

Zahlađeni odnosi između Narin i Firata nestanu kad se pojavi mogućnost da je Narin trudna. Presretni Firat ne može dočekati jutro te iz dežurne ljekarne kupuje gomilu testova za trudnoću.Sutradan, odlaze kod doktorice koja im objevljuje sretnu vijest. Firat ne može sakriti uzbuđenje.

Prva je Narinina i Denizina stranka žena koja se želi rastati od svog nasilnog i problematičnog muža. Deniz kao da prepoznaje svoj život u toj tužbi te se počinje brinuti o budućnosti svoje veze sa Sermetom. Redžepa pak muči čovjek koji ga istražuje. Kako sumnja da je Redžep ubio Zafera, želi iznuditi novac od njega.

67.ep.- 19. ožujka

Sermet poziva na večeru Narin, Firata, Šadije I Deniz kako bi otkrio tko je čovjek koji prijeti Narin I Deniz. Međutim sasvim je očigledno kako Deniz shvaća slučaj jako osobno pa se iskaljuje na Sermetu. Za večerom Narin objavljuje svima kako ona I Firat čekaju dijete, no Šadije ne može sakriti svoju brigu da bi Irmak mogla im opet napakostiti, te između nje i Deniz dolazi do sukoba.

Nakon što je već ispraznio račun u banci, Redzepa muče novi problem. Pojavljuje se treća osoba koja je sve vidjela i prijeti da će otići na policiju I sve im rećii ukoliko joj ne plati. Sermet, ljubomoran na Džana, odlučuje to srezati u korijenu te zaprositi Deniz. Irmak pak nikako da prihvati položaj na koji je pala zbog Sermeta. Kuje plan da mu se osveti, no hoće li ovaj put pod samom sobom iskopati rupu? Sermet odluči kako zaprositi Deniz te je vodi na putovanje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju