Dok Savaš kuje nove planove sretan što uspijeva utjecati na Ajšen, Ajšenina privlačnost počinje ga osvajati.

11.ep. - 21. srpnja

Atina i Uftadina godišnjica svima priređuje veliko iznenađenje. Ajšen se u jednom trenu nađe licem u lice s tajnom Ate i njezine majke. Tajna koja je pobjegla Nevbahar iz usta šokira Ajšen. No najveći skandal izbija kad zbog Rezan i Neslihan stara ljubav stigne na naslovnice časopisa. Dok se velika glasina širi poput vala, Ata je nakon prvog šoka spreman reći Ajšen da je njezin otac. Uftade pak ima drugi plan da smiri situaciju. Savaš, koji svakim korakom bliže Ajšen samo izaziva njezino nepovjerenje, odlučan je okončati natezanje među njima.

12.ep. - 22. srpnja

Savaš, koji svakim korakom bliže Ajšen samo izaziva njezino nepovjerenje, odlučan je okončati natezanje među njima. Savašev veliki korak za sve će biti sasvim neočekivan. Čim Savaš, unatoč svima, obznani svoju ljubav prema Ajšen za vrijeme proslave 20. godišnjice obitelji Ataman, najviše se šokiraju Ata i Rezan, a zatim i cijele obitelji Ataman i Katiboglu. Neslihan, na koju to ipak najviše utječe, ne može podnijeti toliko ponižavanje. Samo je suradnja s Rezan malo smiri. Hoće li Savaševa zamka Ati Katiboglu uspjeti?

13.ep. - 23. srpnja

Čim Savaš, unatoč svima, obznani svoju ljubav prema Ajšen za vrijeme proslave 20. godišnjice obitelji Ataman, najviše se šokiraju Ata i Rezan, a zatim i cijele obitelji Ataman i Katiboglu. Neslihan, na koju to ipak najviše utječe, ne može podnijeti toliko ponižavanje. Samo je suradnja s Rezan malo smiri. Savaševa zamka Ati Katibogluu koju je dugo planirao, postigla je uspjeh. Zamka u kojoj je Ajšen, nesvjesna toga, bila sredstvo, otvorila je put k Atinoj mogućoj konačnoj propasti. Za Atu Katiboglua počinju najteži dani u životu.

14.ep. - 24. srpnja

Kad se Ata, svjestan zamke koju mu je postavio Savaš, suprotstavi Savašu, susretne se s još jednom istinom koja će obitelj Katiboglu jako potresti te sazna da je Atif ukrao skice. Zbog ove izdaje najviše će patiti Feride. Dok Ajšen svim svojim srcem i naivno želi ispraviti svoje pogreške, sasvim nesvjesno i Atu i sebe uvlači u slijepu ulicu. Surejina ljubav prema Fatihu iz dana u dan postaje sve dublja te izlazi izvan kontrole. Dok se Fatih s jedne strane muči sa Surejom, s druge pak shvaća da je vrijeme da se suoči s vlastitim istinama.

15.ep. - 25. srpnja

Surejina ljubav prema Fatihu iz dana u dan postaje sve dublja te izlazi izvan kontrole. Dok se Fatih s jedne strane muči sa Surejom, s druge pak shvaća da je vrijeme da se suoči s vlastitim istinama. Za Fatiha koji ne pripada ni obitelji Katiboglu ni Ataman i koji se ne nalazi ni između njih, život više nikad neće biti isti. Ajšenina dobronamjerna ponuda povrijedi Atu. Ajšen, iako to ne želi, udaljuje Atu od sebe. Dok Savaš kuje nove planove sretan što uspijeva utjecati na Ajšen, Ajšenina privlačnost počinje ga osvajati.